reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no ładnie miałam juz cosik nastukane a tu mnie szwagierka z mężulkiem i synkiem odwiadzili:szok::tak::confused: coś im na kompie pokazywałam i mi się skasowało:szok: na i dupa.....

Emi to współczuję mój też ma ciężki charakterek ale ja mam na niego sposoby;-):tak: ta my kobiety siedzące w domu nic nie robimy ??????... ja raz swojemu pokazałam jakby było gdybym nic nie robiła:tak:no i nie robiłam przez 2 dni ... brak obiadu sprzątania prania zmywania :-D:-D:-D:szok: potem już nic się nie czepiał :tak:

Madźka ta tylko gdzie resztę dać .... myślałam żę wcisnę do torby ale to nie przeszło i mósiałam wypakować :-D:-D:-D:-D:-D
jednak nadejdzie taki dzień i zaszaleję z moim zwierzakiem:-p:-p:-p

Badzia obiadek pyszny dziękuję:tak:

no no Anula to b ędzie napewno fajne spotkanko:tak::-)
brawa dla syneczka za jego postępy:tak:

Anetko z Ciebie to prawdziwa kobita domowa obiad ciacho dzieci ululane no no ... chyle czoło:tak:;-)
ja czasem mam włączone bb ale jastem rozrywana przez dzieci i niemam jak pisać:confused:..... a jak zasiądę to też pustki:-(

reklama
My wróciliśmy po hydromasażu i pani rehabilitantka jest bardzo zadowolona z mojego synka i jego postępów:tak::-):-):-):-):-):-)

A wieczorem wychodne z kumpelką z podstawówki z którą od podstawówki się nie widziałam.Będzie się działo:tak::-D:-D:-D:-D
Świetnie, że Staś robi postępy i wszystko zaczyna skręcać na właściwy tor:tak: oby tak dalej:-)
Anulka baw się świetnie, pij dużo ( jutro sobota:-D) i wylaszcz się konkretnie bo nie wiadomo kiedy następne wychodne:dry:;-);-)

Madźka ta tylko gdzie resztę dać .... myślałam żę wcisnę do torby ale to nie przeszło i mósiałam wypakować :-D:-D:-D:-D:-D
jednak nadejdzie taki dzień i zaszaleję z moim zwierzakiem:-p:-p:-p
:szok::-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-Ddo figloraju na 3 godziny - powinno Wam wystarczyć na odrobinę szaleństwa;-):-p:-D

Jakoś mi się nic nie kce:no::no:kumpela poszedła, męż wraca później bo cosik im tam nawaliło i problem muszą w robocie rozwiązać. pogoda nie zachęca do przechadzek. a do sprzątania nie mam dzisiaj serca:sorry2:a powinnam bo po wczorajszej wizycie teściów jest co robić;-)
A może pójdziemy z szymem na ten spacer:confused::confused:już sama nie wiem:dry:

mniam mniam:-p Bodziu kusisz... dobrze że w bioderka nie wjdzie;-):tak::-D

Madźka u nas chyba niema takiego miejsca gdzie można zostawić dzieciaczki na pare godzinek:-(
ja też mam lenia ..... jejku ja ciągle mam lenia :szok::-D:-D:-D

Ale się we mnie gotuje..Mój niepijący mąż wrócił w taki stanie,że szkoda gadać.A najgorsze jest to,że miał podciągnąć robote żeby jutro zostac z nami i będzie jutro musiał iśc.Bo koledzy kawalerski mieli.A do tego jak jest okazja rodzinna to wielki świętoszek nie pije!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale się we mnie gotuje..Mój niepijący mąż wrócił w taki stanie,że szkoda gadać.A najgorsze jest to,że miał podciągnąć robote żeby jutro zostac z nami i będzie jutro musiał iśc.Bo koledzy kawalerski mieli.A do tego jak jest okazja rodzinna to wielki świętoszek nie pije!!!!!!!!!!!!!!!!
Bodziu u mnie tak samo.M. nie pije ale jak umówiłam się z naszymi znajomymi żeby zobaczyć ich nowiutkie maleństwo to mój m. sam wypił 3/4 poszedł spać o 6 rano chyba chwilę przed tym jak Staś się budzi no i w efekcie pojechałam sama.Tyle,że mój to następnego dnia chociaż kaca miał:tak:;-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

Świetnie, że Staś robi postępy i wszystko zaczyna skręcać na właściwy tor:tak: oby tak dalej:-)
Anulka baw się świetnie, pij dużo ( jutro sobota:-D) i wylaszcz się konkretnie bo nie wiadomo kiedy następne wychodne:dry:;-);-)

:szok::-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-Ddo figloraju na 3 godziny - powinno Wam wystarczyć na odrobinę szaleństwa;-):-p:-D

Jakoś mi się nic nie kce:no::no:kumpela poszedła, męż wraca później bo cosik im tam nawaliło i problem muszą w robocie rozwiązać. pogoda nie zachęca do przechadzek. a do sprzątania nie mam dzisiaj serca:sorry2:a powinnam bo po wczorajszej wizycie teściów jest co robić;-)
A może pójdziemy z szymem na ten spacer:confused::confused:już sama nie wiem:dry:
Dzięki m. na meczu i myślałam,że będę musiała odwołać ale moja sister z wyboru zaproponowała że pipilnuje Stasia i oboje wychodzimy tyle,że każdy sobie:tak:;-);-)Popijawy wielkiej nie będzie bo ona w ciąży jest ale doczekać się nie mogę:tak::tak::tak:
Może poprostu poleniu**** co?

mniam mniam:-p Bodziu kusisz... dobrze że w bioderka nie wjdzie;-):tak::-D

Madźka u nas chyba niema takiego miejsca gdzie można zostawić dzieciaczki na pare godzinek:-(
ja też mam lenia ..... jejku ja ciągle mam lenia :szok::-D:-D:-D
JKRZYMKA to tak jak ja,ja wiecznie mam lenia na okrągło:tak:;-);-);-)
Emi mój też jest hardy ale nie ma takiego mocnego który by przed walcem nie uległ;-):tak::-D:-D:-D:-D:-D Musisz być twarda bo jak nie o Ci na głowę wlezie.Musisz się wziąć w garść i być mocniejsza niż on:tak::tak:

Witam Kobitki:tak:

Jestem dziś padnięta:baffled:
Rano ( 8.00) odwiedziła mnie siostra bo miała egzamin na prawko :tak: potem po 9.30 udałyśmy się na spacer razem z dwiema koleżankami z osiedla i tak sobie spacerowałyśmy do 13.00 następnie wróciłyśmy do domciu żeby Amanda zjadła obiadek ja jakoś w tedy nie miałam ochoty jeść no i kurcze siorka spostrzegła że nie ma dowodu osobistego:szok: więc znowu wyszłyśmy na dwór żeby go poszukać może gdzieś wypad albo coś......
I tak cały dzień spędzony na chodzeniu i szukaniu i wypytywaniu się ludzi czy czasem nic nie widzieli:confused:.....masakra:baffled:
Mogę się pochwalić że egzamin zdała ale niestety go nie odbierze bez dowodu:crazy:
Pojechaliśmy nawet tam gdzie miała egzamin i samochód którym jechała został przeszukany i nic:crazy:
aż w końcu sobie uświadomiłyśmy że być może jak stała w kolejce w sklepie (strasznie dużo ludzi było)ktoś jej wyciągną myśląc że to portfel bo miął go w czarnym etui:szok::crazy: i tak po godzinie 16.30 udałyśmy się na policję to zgłosić a jak do dwóch tygodni się nie znajdzie to ma wyrabiać nowy....:confused:
A dzisiaj mój małż dostał pisemne wypowiedzenie i ma już urlop:-(

reklama
Do góry