reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Trochę późno wpadłam rybka już wystygła ale co tam wrzucę se do mikrofali i zjem.

Kochane ja na momęcik
proszę pomódlcie się za małą 8miesięczną Kasię która lezy na oiomie w ciężkim stanie.... przydusiła się poduszką :-:)-:)-(do potem.....
Biedne maleństwo.Koniecznie daj znać jak coś będziesz wiedziała.

Dziewczyny czy wy telepatycznie się spotykacie na forum,bo ja jakoś nie mogu trafić na was.

reklama
witajcie kochane
u mnie już mieszkanko posprzątane, pranie zrobione, połowa obiadu i ciasto zrobione, jedynie na spacerku nie byliśmy bo rano się rozpadało a nawet troszku pogrzmiało. Czeka mnie jeszcze dziś prasowanie ale po tym deszczu znów jest bardzo tropikalnie ciepło i wilgotno.

Dzieciaczki właśnie usneły więc mam chwilkę dla siebie ale muszę zabrać się za album Kubusia bo znowu w nim braki... tzn fotki są wklejone ale coś naskrobać by też trzeba było.
Jakieś osiągnięcia itp.

Ostatnio pomyślałam że będę drukować niektóre moje posty z BB z tymi wątkami o dzieciaczkach i wklejać im do ich książeczek - albumów - na pamiątkę:tak:

Bodzia juz kiedyś pisałaś ale nie chce mi się szukać..jakiego programiku używasz do fotke tzn obróbki? Bo ja corel Paint Shop Pro Photo, całkiem fajny ale jeszcze gubię się w tych warstwach...

Ależ skusiłyście mnie na tę rybkę i kawkę, kawka już jest, rybka się robi (w warzywach po grecku mniam).

A powiem wam że ciacho robię z tzw krówką czyli masą robioną z zagęszczonego mleko słodzonego (gotowanego 2,5 godziny w puszce), 1 warstwa - herbatniki nasączone alkoholem, 2 warstwa masa z puszki, 3 warstwa znów herbatniczki, 4 warstwa krem karpatka (robię ten błyskawiczny z delekty), 5 warstwa herbatniczki i na to galaretka agrestowa. Może jeszcze położę pod galaretkę jakieś owowce. I co macie ochotę? :-D:-D:-D:-D:-D:-D
JKRZYMKA straszna historia z tą Kasieńką... Jak to poduszką przydusiła się? Kto daje 8 miesięcznemu dziecku poduszkę, przecież do roku chyba nie powinno się dawać podusi...

Kerry ja zaczynałam z Corelem a teraz używam Adobe:-D:-D
Zapieknka meksykańska Iwonki w piekarniku, zaraz ją wyciągam, Lolo śpiewa:-D:-D
Miałam coś jeszcze napisać...I zapomniałam:szok::szok::szok:

no i zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::

Agatulka super fotki, och jak ja marzę żeby moje dzieciaczki też już mogły tak pobawic się na plaży...ale za rok napewno:tak::tak::tak::tak:

*emi*25 powodzenia u "wyrwiząba"...nie taki dentysta straszny jak go piszą, oby tylko nie bolało. Ja też się muszę wybrać, bo ostatnie ponad dwa lata to ciąża karmienie, ciąża i znów karmienie... a co do męża toi musisz go jakoś wychować ..dziewczyny ci tu doradzą. Mój małż jest tylko zazdrosny o BB.

Dziewczyny dzięki za komentarze do profilu na NK. Aż się wzruszyłam przy niektórych wierszykach.

nie dziekuje, jego sie nie da wychowac ma za twardy charakter,on zarabia on rzadzi a ja tylko siedze w chalupie i nic nie robie .

Dobra mykam moze pod wieczor wpadne:) Czymajcie sie.

no spakowany za 2 godzinki mój pierworodny jedzie na tydzień na obóz sportowy.... a jeszczo wam nie mówiła ... to prezęt od teściów na jego 13 urodzinki:tak::-)

Krzymka świetny prezent taki obóz sportowy
36_7_24.gif
oj to Ty wolna matka będziesz, tylko resztę jeszcze gdzieś na wakacje wysłać i urlop:-p:-D

140_org.jpg

Nio to rybka drogie panie:tak::tak:
Bodzia ale fudłaś wyżer:tak::tak:. Mniam

Dziewczyny czy wy telepatycznie się spotykacie na forum,bo ja jakoś nie mogu trafić na was.
no bo tutaj BB telepatia działa:tak::-D

Aneta BB telepatia;-);-)
Sama widzisz:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Ostatnio pomyślałam że będę drukować niektóre moje posty z BB z tymi wątkami o dzieciaczkach i wklejać im do ich książeczek - albumów - na pamiątkę:tak:

Kerry niezły pomysł:tak::tak: szkoda, że nie mam drukarki w domu
36_20_1.gif
nawet dla nas samych to niezła pamiatka i polewka:-D co Ty kobito tak przy piatku na PPD zapadłaś:confused::confused: może ci coś na rozluźnienie podesłać:confused:;-):laugh2::-p

Nas na spacerze deszcydło zlało. Dobrze, że tata był w pobliżu to nam pranie zgarnął ze sznurka i dzięki temu wysechło i nie zmokło:no:Szym odmówił spozycia obiadku i walnął się spać. Pewnie go ta pogoda zmuliła:dry:zje jak wstanie. A ja czekam na kumpelę. wróciła z tureckiego kazania i ma nas nawiedzić z pamiątkami z podróży;-):laugh2:

Wpadłam na BB i znowu za późno.Może za krótko z wami jestem i dlatego nie potrafię się telepatycznie komunikować.

*emi*25 powodzenia u "wyrwiząba"...nie taki dentysta straszny jak go piszą, oby tylko nie bolało. Ja też się muszę wybrać, bo ostatnie ponad dwa lata to ciąża karmienie, ciąża i znów karmienie... a co do męża toi musisz go jakoś wychować ..dziewczyny ci tu doradzą. Mój małż jest tylko zazdrosny o BB..
U mnie z zębolami nieciekawie po ciąży było 11 sztuk do leczenia.Na szczęście mam już prawie za sobą leczenie,został mi jeszcze tylko jeden ale z nim mam się zgłosić we wrześniu.

agatulka-Fajowskie foteczki.

Obiadek zrobiony,ciasto w piekarniku,maleństwo śpi,ja mam chwilę dla siebie a was znowu nie ma.:no::no::no:
Dzięki dziewczyny za komentarze na NK.

Hej Lachony najlepsiejsie na świecie:tak::tak::tak::tak::tak:
My wróciliśmy po hydromasażu i pani rehabilitantka jest bardzo zadowolona z mojego synka i jego postępów:tak::-):-):-):-):-):-)
Wczoraj bli szanowni gazownicy.Znienacka ale na szczęście m. był już w domku i łatwo poszło.
Aneta ja też rzadko w czas się wbijam;-):tak::tak: no cóż takie życie:tak::tak::tak:
A wieczorem wychodne z kumpelką z podstawówki z którą od podstawówki się nie widziałam.Będzie się działo:tak::-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry