reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Heloł!!!!
Żyję jeszcze (chyba:baffled:) Dziś jak rano wyszłam o 10 z domciu to wróciłam o 19 :sorry2: Trzy światy, ale fryz mam gotowy i prezent zakupiłam:tak: Moja córcia została dziś u chrzestnej dwie godzinki i była bardzo grzeczna, nawet nie płakała:-D
Dobra narazie tylko tyle bo muszę Beboki zasypiac;-)

reklama
Heloł!!!!
Żyję jeszcze (chyba:baffled:) Dziś jak rano wyszłam o 10 z domciu to wróciłam o 19 :sorry2: Trzy światy, ale fryz mam gotowy i prezent zakupiłam:tak: Moja córcia została dziś u chrzestnej dwie godzinki i była bardzo grzeczna, nawet nie płakała:-D
Dobra narazie tylko tyle bo muszę Beboki zasypiac;-)
Koniecznie fotkę wklej

Kerry to konkurencja mi rosnie;-);-);-)
Anulka mnie mój Mały tez co dzień rozczula...Dlatego chce drugiego do rozczulania....I wiecie co??? Ja chce drugiego synka chyba:sorry2::sorry2:
Ja chce,żeby Potwór mówił.Wczoraj cała Bidronke na syrenie, rzucał plecaczkie, wrzeszczał, okropnie..Dopiero jak za moją torbe zaczął ciągnąć to wpadłam,że chce pis...A wystarczyło powiedzieć:dry::dry::dry:
oj ja też bym chciała żeby Staś mówił,miałabym z kim rozmawiać :tak::tak::tak:
To życzę Ci synka,chociaż ja wolałabym córunie i to szybko:tak::tak::tak:

Anetko piszę się rencami :-D:-D:-D:-D

Sikoreczko no chyba fryskiem się pochwalisz co? jakas fotka;-):tak:

Bodziu Anulo jeszczo troszku czasu a zagadają wszystkich na maksa:tak: oj pamiętam Remika jak zaczoł mówić zdaniemi i nauczy sie pytac o wszystko .. a co to a po co a na co a czemu , dlaczego łojej normalnie urwanie głowy:szok: ty sie produkujesz a on to samo pytanie enty raz:dry::nerd:

reklama
Do góry