reklama
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Bodzia szczerze ??? A jest jakiś wątek zamknięty dla domówek ???
Ja na kwietniakach po jakimś miesiącu albo dwóch ( już nie pamiętam ) dostałam dostęp do zamkniętego. Dziewczyny zauważyły, że się udzielam i na pewno w jakimś tam stopniu mi zaufały.
Ja na kwietniakach po jakimś miesiącu albo dwóch ( już nie pamiętam ) dostałam dostęp do zamkniętego. Dziewczyny zauważyły, że się udzielam i na pewno w jakimś tam stopniu mi zaufały.
Winka jest...
I podobno co jakiś czas sa tam przyjmowane domówki stąd...
I wiesz Sikoreczka jes tu dłuzej niz ja, obie udzielamy się ok.roku i co???
Nie mówiąc o innych...
ECHO...
Mnie tu z Wami jest fantastycznie tylko,że już kiedys się zastanawiałyśmy na jakiej zasadzie są nowe przyjmowane...
A co do afer to się ich ostatnio porobiło...
Az wątek Majeczki został zamknięty:-(
I podobno co jakiś czas sa tam przyjmowane domówki stąd...
I wiesz Sikoreczka jes tu dłuzej niz ja, obie udzielamy się ok.roku i co???
Nie mówiąc o innych...
ECHO...
Mnie tu z Wami jest fantastycznie tylko,że już kiedys się zastanawiałyśmy na jakiej zasadzie są nowe przyjmowane...
A co do afer to się ich ostatnio porobiło...
Az wątek Majeczki został zamknięty:-(
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Bodzia a to jakaś selekcja jest ???
A która z domówek ma w ogóle dostęp do zamkniętego ? Chodzi mi o udzielające się w tym wątku, bo to One powinny wiedzieć najlepiej jak to jest z tym zamkniętym.
Kurcze, tak długo się udzielacie i dostępu nie macie ???

Ja też już z Wami jestem jakiś chyba drugi miesiąc, nie ? No i od grudnia 2007 na forum, więc też już trochę czasu
.
A która z domówek ma w ogóle dostęp do zamkniętego ? Chodzi mi o udzielające się w tym wątku, bo to One powinny wiedzieć najlepiej jak to jest z tym zamkniętym.
Kurcze, tak długo się udzielacie i dostępu nie macie ???

Ja też już z Wami jestem jakiś chyba drugi miesiąc, nie ? No i od grudnia 2007 na forum, więc też już trochę czasu

Winka Ewcia81, nasz moderator chyba sie tam udziela, Sewa tez ale one tu się ostatnio rzadko udzielają...I tak dokładnie to chyba żadna z nas nie wie jak to z tym zamkniętym jest...

A pal licho

Z Wami dobrze mi

A pal licho

Z Wami dobrze mi

Kochane czym sie martwicie przecie Nasza mała paczka jest super

co do afer to albo walnięta baba blbo facet który wkleił jakiejś babki foty z tamtej stronki dlatego praktycznie wszystkie nagie prawie bo to niebyła jednorazowa fotunia przez nią niego wklejona ..
tamte już usuneli iu nawet jakiś czas miał(a) zablokowane wejście

co do afer to albo walnięta baba blbo facet który wkleił jakiejś babki foty z tamtej stronki dlatego praktycznie wszystkie nagie prawie bo to niebyła jednorazowa fotunia przez nią niego wklejona ..
tamte już usuneli iu nawet jakiś czas miał(a) zablokowane wejście

reklama
aneta456
kocham i jestem kochana
Taki wątek zamknięty to jest fajna rzecz bo sa sprawy które nie nadaja się do użytku publicznego.
Na sierpniówkach w których ja też sie udzielam jest wątek zamknięty i powiem wam że wiele osób w tym i ja się otworzyło na maksa.
Krzymka-No to ciekawe że takie zdjęcia dawała od zawsze i zdjęcia pokasowane i dostęp zablokowany a tu na nowo ją dopuścili.
Na sierpniówkach w których ja też sie udzielam jest wątek zamknięty i powiem wam że wiele osób w tym i ja się otworzyło na maksa.
Krzymka-No to ciekawe że takie zdjęcia dawała od zawsze i zdjęcia pokasowane i dostęp zablokowany a tu na nowo ją dopuścili.
Podziel się: