reklama
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
A ktoś mi kiedyś powiedział, że po dziecku brzuch na miesiączkę już nie boliNo i @ przyszła do tego brzuch tak boli...
Po ciąży i tabletkach uregulował mi cię cykl![]()

Dziś nie mam ochoty ruszać sie z domu

MAM MEGA LENIA

sikoreczka79
Fanka BB :)
Mój mąż jest idiotą..............

Bodziu mnie mój M dorwał w nocy
;-)było fantastycznie 
uwielbiam te hormonki pożądania
współczuję bolącego brzuszka....
mnie zawsze bolał lekarze mówili że po porodzie będzie lepiej .. bzdury boli nadal a rodziła 3 razy
Sikoreczko co Twój pikny naknocił?
Winka no nieźle ja też mam lenia prawie codziennie
co do boleści miesiączkowych to jam jak te pierwsze do porodu , krzyż dół brzucha masakra

uwielbiam te hormonki pożądania

współczuję bolącego brzuszka....
mnie zawsze bolał lekarze mówili że po porodzie będzie lepiej .. bzdury boli nadal a rodziła 3 razy

Sikoreczko co Twój pikny naknocił?

Winka no nieźle ja też mam lenia prawie codziennie

co do boleści miesiączkowych to jam jak te pierwsze do porodu , krzyż dół brzucha masakra

Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Tak, tak. Te bóle bardzo przypominają bóle porodoweWinka no nieźle ja też mam lenia prawie codziennie
co do boleści miesiączkowych to jam jak te pierwsze do porodu , krzyż dół brzucha masakra![]()

A ja nadal w pidżamie

sikoreczka79
Fanka BB :)
Już mi troszku przeszło
Miałąm właśnie awanturę, że zapomniałam dokonac przelewu mojej kuzynce. Dowiedziałam się przy okazji że jestem nierobem i do niczego się nie dnadaję
A na koniec M oświadczył że nie idzie ze mną na wesele siorki
To jest łoż jeden
Dobra dziewuszki ja się żegnam i jadę dziś do teściów. Odezwę się pewno w niedzielę i zapodam foteczki weselne.
Buziaczki i miłego leniuszkowego weekendziku;-)

To jest łoż jeden

Dobra dziewuszki ja się żegnam i jadę dziś do teściów. Odezwę się pewno w niedzielę i zapodam foteczki weselne.
aneta456
kocham i jestem kochana
U mnie akurat się sprawdziło,miałam mega bóle,takie że nie było tabletki żeby pomogła,a teraz po porodzie ustąpiły.A ktoś mi kiedyś powiedział, że po dziecku brzuch na miesiączkę już nie boli, a mnie boli jeszcze bardziej niż przed dzieckiem
. Czasami to taki ból, że nawet tabletki nie pomagają, a do tego dochodzi jeszcze potworny ból krzyży
. Jak nie urok to sraczka
.
Dziś nie mam ochoty ruszać sie z domu. Aż wstyd się przyznać, ale do teraz siedzę w pidżamie
. Dobrze, że chociaż obiad ugotowałam
.
MAM MEGA LENIA.
A to łobuz jak on mógł tak ci powiedzieć.Już mi troszku przeszłoMiałąm właśnie awanturę, że zapomniałam dokonac przelewu mojej kuzynce. Dowiedziałam się przy okazji że jestem nierobem i do niczego się nie dnadaję
A na koniec M oświadczył że nie idzie ze mną na wesele siorki
To jest łoż jeden
Czekamy na weselną wódeczkę

Jeśli chodzi o seksik to ja najlepiej lubię za dnia.Wieczorem lub w nocy to już nie to samo.Niestety okazji do tego nie ma za wiele ale dobry rydz niż nic.
CO JA MAM ZNOWU SAMA ZE SOBĄ????DZIEWCZYNY GDZIE WAS WYWIAŁO?
Ja mam wolną chwilę Alunia z małżem śpią(oni zawsze razem)nuuuuuuuudzę się!!!
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: