reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No i @ przyszła do tego brzuch tak boli...
Po ciąży i tabletkach uregulował mi cię cykl :tak:
A ktoś mi kiedyś powiedział, że po dziecku brzuch na miesiączkę już nie boli :dry:, a mnie boli jeszcze bardziej niż przed dzieckiem :dry::sorry2:. Czasami to taki ból, że nawet tabletki nie pomagają, a do tego dochodzi jeszcze potworny ból krzyży :baffled::baffled::baffled:. Jak nie urok to sraczka :-p.

Dziś nie mam ochoty ruszać sie z domu :zawstydzona/y:. Aż wstyd się przyznać, ale do teraz siedzę w pidżamie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Dobrze, że chociaż obiad ugotowałam :zawstydzona/y:.
MAM MEGA LENIA :zawstydzona/y:.

Bodziu mnie mój M dorwał w nocy :-p;-)było fantastycznie :-p
uwielbiam te hormonki pożądania:tak:
współczuję bolącego brzuszka....
mnie zawsze bolał lekarze mówili że po porodzie będzie lepiej .. bzdury boli nadal a rodziła 3 razy:wściekła/y:

Sikoreczko co Twój pikny naknocił?:confused:

Winka no nieźle ja też mam lenia prawie codziennie :zawstydzona/y:
co do boleści miesiączkowych to jam jak te pierwsze do porodu , krzyż dół brzucha masakra :baffled:

Już mi troszku przeszło:zawstydzona/y: Miałąm właśnie awanturę, że zapomniałam dokonac przelewu mojej kuzynce. Dowiedziałam się przy okazji że jestem nierobem i do niczego się nie dnadaję:angry: A na koniec M oświadczył że nie idzie ze mną na wesele siorki:wściekła/y:
To jest łoż jeden:no:
Dobra dziewuszki ja się żegnam i jadę dziś do teściów. Odezwę się pewno w niedzielę i zapodam foteczki weselne.
Buziaczki i miłego leniuszkowego weekendziku;-)

sikoreczko przykre jest usłyszeć od męża takie słowa :-(. Przytulam Cię wirtualnie. Ale mimo tego i tak życzę Ci udanej zabawy na weselu - wyszalej się za wszystkie czasy.

A ktoś mi kiedyś powiedział, że po dziecku brzuch na miesiączkę już nie boli :dry:, a mnie boli jeszcze bardziej niż przed dzieckiem :dry::sorry2:. Czasami to taki ból, że nawet tabletki nie pomagają, a do tego dochodzi jeszcze potworny ból krzyży :baffled::baffled::baffled:. Jak nie urok to sraczka :-p.

Dziś nie mam ochoty ruszać sie z domu :zawstydzona/y:. Aż wstyd się przyznać, ale do teraz siedzę w pidżamie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Dobrze, że chociaż obiad ugotowałam :zawstydzona/y:.
MAM MEGA LENIA :zawstydzona/y:.
U mnie akurat się sprawdziło,miałam mega bóle,takie że nie było tabletki żeby pomogła,a teraz po porodzie ustąpiły.

Już mi troszku przeszło:zawstydzona/y: Miałąm właśnie awanturę, że zapomniałam dokonac przelewu mojej kuzynce. Dowiedziałam się przy okazji że jestem nierobem i do niczego się nie dnadaję:angry: A na koniec M oświadczył że nie idzie ze mną na wesele siorki:wściekła/y:
To jest łoż jeden:no:
Dobra dziewuszki ja się żegnam i jadę dziś do teściów. Odezwę się pewno w niedzielę i zapodam foteczki weselne.
Buziaczki i miłego leniuszkowego weekendziku;-)
A to łobuz jak on mógł tak ci powiedzieć.
Czekamy na weselną wódeczkę
drunk.gif
i udanej zabawy

Jeśli chodzi o seksik to ja najlepiej lubię za dnia.Wieczorem lub w nocy to już nie to samo.Niestety okazji do tego nie ma za wiele ale dobry rydz niż nic.

CO JA MAM ZNOWU SAMA ZE SOBĄ????DZIEWCZYNY GDZIE WAS WYWIAŁO?
Ja mam wolną chwilę Alunia z małżem śpią(oni zawsze razem)nuuuuuuuudzę się!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Sikoreczko bidna ... ach ci faceci o byle co a odrazu z grubej rury a jak oni popełnią jakiś błąd czy cuś to nic takiego się nie stało:dry:
udanej zabawy:tak:

Winka ubrałas się juz ?;-):-D:-D:-D

Anetko ja jestem :tak:

Do góry