reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry Kobitki!
witam po długiej nie obecności:confused:
Nie było mnie bo nie dość że chłop cały czas w domu okupuje kompa to jeszcze 4 dni męczyłam się ze strasznym bólem zęba:crazy: w środę w końcu poszłam do dentysty-sadysty do które do więcej nie pójdę:wściekła/y: bo w czwartek spuchłam z jednej strony jak chomik poza tym miałam mieć z nieczulenie ale babie się zapomniało no ale już na razie jest ok:confused:
Poza tym w piątek pojechaliśmy na wieś do babci i między czasie odwiedziliśmy trochę rodzinki mojego P.Amanda była grzeczniutka i do wszystkich się uśmiechała ale jak ktoś chciał ją wsiąść na ręce to nie chciała tylko sie do mnie albo do Przemka przytulała:sorry2: tak jakby się bardzo zawstydziła albo bała:confused:
do domu wróciliśmy wczoraj o 20.00 od razu Amandę do kompania potem amciu, baja i miło być lulu a było darcie do 21.50:no:
była senna bo na rękach mi usypiała a w ciągu dnia spała wczoraj tylko 15 minut i nie wiem co się jej stało może kolejna zmiana otoczenia tak na nią podziałała:crazy::no:
mam nadzieję że to było tak jednorazowo i dzisiejsza noc będzie spokojna:tak:

Sikoreczka świetna foteczka w podpisie:tak::tak::tak: niezła laseczka z Ciebie:tak::tak::-)

Iwonka, Madziulka lista dotyczy wątku na, którym złe domówki zastaną zamknięte przed światem, co by gorszenia nie siać:-p:-p
Wrciłam, warzyw kupiłam, leczo bydzie, Lolo zasypia bo rano spał 15 min:sorry2::sorry2:

Witajcie kochane,
oto mój pierwszy scrapek (jejku jak ta nasza mistrzyni Bodzinka robi je tak szybko, ja męczyłam się troszku czasu:rofl2:). Niestety coś tam porobiłam z rozmiarem i przy zapisywaniu wyszedł biały pasek a potem jak dostosowałam rozmiar to scrapek taki wyciągnięty się zrobił...:-:)no: Proszę was o bezlitosną ostrą krytykę, to wtedy będę się starać. :laugh2::laugh2::laugh2:

Zobacz załącznik 89965

Zobacz załącznik 89966

A wogóle to dzin dybry i jeszcze chciałam powiedzieć, że bardzo się cieszę z naszych medalowców na olimpiadzie:laugh2:, i trzymam kciuki aby przynajmniej jeszcze z parę medali było:tak:, bo ogólnie to chyba nie najlepiej u nas ze sportem.:hmm::-(

Heloo kobietki
kilka dni mnie nie było i ciężko nadrobic zaległości
mam nadzieje że u was wsioo oki dzieci zdrowe mężusiowie nie wkur****

my juz w Krakowie
ale niestety jeszcze na kupię bo mieszkanie teściów nie gotoweee
nie wiem poco teściowa se wymysliła cyklinowanie???? i oczywiście by było pięknie zjebalii parkiet i będa to naprawiać więc ten tydzień jeszcze 8 osób na 2 pokojach wrrrrrrrrrrrr
przeprowadzka była okropna bo małolaty nie chciały pomagać nosić rzeczy w końcu teśc je zerrypał i ruszyły chrabiniki dupy
sama podróz jako tako w końcu to cała polska hehehh Zuza grzecznie siedziała w poddupku hehe maks pospał ale potem na kolanach go miałam bo beczał
przezyłam kolejne załamanie jak dojechaliśmy na miejsce wchodze do domu a tuuu niccccccccccccc nie spakowaneeeeeeee
po mojej interwencjiii wynieśli jeden segment z pokoju lasek i wstawili na zamiane ten co zostaje dla dzieci więc wsadziłam choc ubranaka na bierząco reszta rzeczy pierdoł kartonów w wózkownii leży
lodówka kuchenke i połowa rzeczy na przyczepce u wója za miastem
nie mam wózka dla Maksa połowy rzeczyyy potrzebnych nawet szczoteczki do zębów hhehe sa tammmm
ledwo zyje jak chodzi o nerwy bo w sumie nic nie możemy zrobić :(((((((((((((((((
oby serioo od poniedziałku się tam już wynieśli bo nie mogę tu z nimi zyc bo oni nie myśła by się pakowac i coś robic zostyawiają wsioo na ostatni dzień a mnie to wkurwia na maxaaaaaaaaaaa bo mieli tyle samo czasu co ja i nie pakowali się bo wakacjonowali się

pozdrawiam wasss moze uda mi się częściej wpadaćccccccccccc
aaaaa coś doczytałam o liście jaka to lista?

reklama
Witajcie kochane,
oto mój pierwszy scrapek (jejku jak ta nasza mistrzyni Bodzinka robi je tak szybko, ja męczyłam się troszku czasu:rofl2:). Niestety coś tam porobiłam z rozmiarem i przy zapisywaniu wyszedł biały pasek a potem jak dostosowałam rozmiar to scrapek taki wyciągnięty się zrobił...:-:)no: Proszę was o bezlitosną ostrą krytykę, to wtedy będę się starać. :laugh2::laugh2::laugh2:

Zobacz załącznik 89965

Zobacz załącznik 89966
Kerry fajny scrap:tak::-)ja jakos nadal szerokim łukiem oijam te programy do obróbki zdjęć bo mi si wydaje, że mnie zjedzą:baffled:ale pewnego dnia też zasiądę:-D:-D

Sikoreczka fajnie, że weselicho udane - wytańczyłaś się, dobrych rzeczów podjadłaś i jeszcze teraz możesz u siorki trochę pobumelować ;-):-D

Bodzinka no ja odrazu wykukałam, że o Wielkie Zamknięcie chodzi:tak::-D:-D cieszę,się, że mnie nie pominęłyście:-p:laugh2:

Agatulka kobietko ale Ty masz teraz na głowie:szok:nic się nie martw, przebidujecie jakoś na tej kupie a potem to już swoje gniazdko będziecie mościć i nerwy przeminą. Ponoć przeprowadzki sa jednym z wyzszych czynników stresogennych:dry:a co dopiero z jednej części kraju na drugą. Ściskam i sił dodaję:tak: dobrze będzie i juz kawał drogi za Wami;-)

My pospacerowani. Ale Szym ma dzisiaj dzień:angry::angry:wyjec z niczego i nie wiadomo o co. bawół raczej bo bezłzowy. nie styka mi cierpliwości dzisiaj , jak boga kocham:no::angry:teraz jakoś nawet sie zabawił na chwile. może po drzemce mu przejdzie:confused::confused::confused:po długim weekendzie na wsi (burze jak cholera) nie wiem w co ręcę w mieszkanku wsadzić. tak to jest jak chłop sam zostaje - przypomina sobie kawalerskie czasy skarpetek obok szafy i szklanek porozstawianych gdziebądź:dry:;-)pranko nastawiam. na obiad krem z pomidorów więc sam się zrobi;-)a ta sterta prasowania :rolleyes2:mus od najgorszego zacząć:sorry2:

Do góry