reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anula ja przepraszam, że tak troszku spóźnione ale za to szczere życzenia dla Stanisława 13 miesięcznego mam: Kolorowych snów... Usmiechu od ucha do ucha... Pięknych bajek na dobranoc... Własnego pieska i kotka... Co dzień nowych przygód... Butów siedmiomilowych... Gwiazdki z nieba... Wspaniałych przyjaciół... Rośnij Stasieńku mamie na pociechę. Ciotka Magda i Szym
pingwiny16.gif

reklama
Czesc dziewczynki!

Ja jak zwykle wpadam jak po ogien :zawstydzona/y: Pamietacie mnie jeszcze :confused:

Czasami podczytam co u Wam, ale jest tego tyle zawsze do nadrobienia, ze nie moge wyrobic :zawstydzona/y: No i jeszcze jest tyle nowych mam, ze juz wogole nie moge sie polapac :zawstydzona/y: No to powstydzilam sie troche i pisze co u nas :tak:

U nas jakos leci do przodu oby gorzej nie bylo. 4 pazdziernika przylatuje na 5 tyg. do Polski. Juz odliczam dni. Tak sie ciesze, ze mala bania :tak:
Malo brakowalo, a zaczelabym prace, ale niestety nie doszla do skutku :-( ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Jakbym zlapala robote, to nie polecialabym do domku. A tak to lece i juuuuupppppiiii!!!!!!

Z tego co wyczytalam moge napisac:

Bodzinko trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie :tak:

sikoreczko fajnie, ze weselicho udane. Dla siostry wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!!

Anula wszystkiego najlepszego dla Stasia na 13-ty miesiac zycia :tak:

kerry fajny scrapek :tak:

Kasia Irlandka jak tam po powrocie do szarej irlandzkiej rzeczywistosci????? Widzialm foty na NK. Swietne :tak:

aluska wspolczuje bolu zeba :-(

No i nie wiem co jeszcze komu.....

Pozdrawiam Was dziewczynki serdecznie :tak: Buziaki sle dla wszystkich dzieciaczkow :tak:

Sewa Ty to się nie wstydź bo jak po ogień ale do swoich wpadasz, nie:confused:;-):-DFaktycznie masz rację, ze nie ma tego złego - robota uciekła ale na ojczyzny łono zawitasz. A jak w Polsce akumulatory podładujesz to i robota się znajdzie;-) buziak Sewuś - i zaglądaj częsciej:dry:

Szym zaspiony:tak:

Madzka no Ty to kochana babka jestes :tak::tak::tak: zawsze dobre slowo szepniesz :tak::-)

Obiecuje poprawe i czestrze zagladanie :tak::-)

Kerry scraper świetny. Dla mnie to jeszcze czarna magia, ale może i w tym temacie się podszkolę

Agatulka w sumie współczuję przeprowadzki. Sama mam za sobą przeprowadzkę do innego kraju. Nasz dobytek jechał transportem trzy dni,a i na miejscu wyszły problemy, więc z teściami przez miesiąc mieszkaliśmy. I tylko coś mnie trafiało, jak patrzyłam na mieszkanie, w którym nie mogłam jeszcze mieszkać. Miało to plus taki, że przynajmniej trochę rzeczy udało mi się do szafek upchać.
Chwalicie się obiadem to tez dodam, a co:-) U mnie dzisiaj papryki faszerowane. A za oknem mam 48 stopni. Żeby nie być gołosłownym dołączam obrazeczek

Ach, jeszcze zapomniałam Wam powiedzieć o zaćmieniu księżyca, które było u nas super widoczne. Zrobilismy zdjęcia, ale niezbyt udane.

Moja głowa....
Zaraz mi peknie na maleńkie kawałeczki...
Buuuu
Pojechałabym jutro do Zoo ale nie mam z kim:-:)-(
Która chętna????????

reklama
Do góry