reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A co tu dzisiaj cisza taka? Znów wichura czy co????
Narobiłyście smaka na ciasto, a u mnie dzisiaj nie ma:-:)-:)-:)-:)-(
Slubny zarzucił mi, ze przeze mnie przytył 10 kilo. Tłumaczę,że przez mamę, jak u niej mieszkał przez prawie 3 miechy, ale głąb dalej swoje. Chyba się obrażę i przestanę gotować - to była moja pierwsza reakcja. Ale postanowiłam inaczej. Dogadzam sobie jak mogę i mówię mu, że przecież jeść nie musi:-D:-D:-D:-D
A jutro tort będę lepić to teściówki urodziny. Miałam kupić gotowe blaty, ale zapomniałam, więc sama zrobię. W zamiarze mam tort brzoskwiniowy, ale co wyjdzie to zobaczymy. Wrzucę fotkę, jak wyjdzie:-)

Kusisz :tak::-D moze sprobuje, tylko czy ja tu sliwki znajde :baffled:
wez inne owoce wrzuc...

Nooooo pisz, pisz kochana :tak: moze zaczne ciasta piec, moj slubny przewroci sie z zadziwienia :sorry2:
hehe no dokladnie,,powie nie ta Edytaa:-p

A dobranoc reszcie,widze,ze sie zmyly babiki,,,,slodkich snófffffff

chiara nono niexle wyglada,,aaz czuje zapach

ja moja babike tez juz wylacyzlam...

ozkane bedziemy czekali,,,daj znaka jka wyszedl,,,mniam torty mniam

ja juz ide myju i tez zmykam
do juterka naarziee

reklama
Do góry