reklama
sewa
mamuśka ;-)
Jak chcesz to dam jeszcze na sernik.Przepis naprawdę łatwy
Nooooo pisz, pisz kochana

To, żeby Wam się dobrze spało, to zapraszam na kawałeczek ciasteczka.:-):-):-) Trochę kalorii na noc jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Smacznego
Zobacz załącznik 90033
Zobacz załącznik 90033
A co tu dzisiaj cisza taka? Znów wichura czy co????
Narobiłyście smaka na ciasto, a u mnie dzisiaj nie ma:-
-
-
-
-(
Slubny zarzucił mi, ze przeze mnie przytył 10 kilo. Tłumaczę,że przez mamę, jak u niej mieszkał przez prawie 3 miechy, ale głąb dalej swoje. Chyba się obrażę i przestanę gotować - to była moja pierwsza reakcja. Ale postanowiłam inaczej. Dogadzam sobie jak mogę i mówię mu, że przecież jeść nie musi

A jutro tort będę lepić to teściówki urodziny. Miałam kupić gotowe blaty, ale zapomniałam, więc sama zrobię. W zamiarze mam tort brzoskwiniowy, ale co wyjdzie to zobaczymy. Wrzucę fotkę, jak wyjdzie:-)
Narobiłyście smaka na ciasto, a u mnie dzisiaj nie ma:-
Slubny zarzucił mi, ze przeze mnie przytył 10 kilo. Tłumaczę,że przez mamę, jak u niej mieszkał przez prawie 3 miechy, ale głąb dalej swoje. Chyba się obrażę i przestanę gotować - to była moja pierwsza reakcja. Ale postanowiłam inaczej. Dogadzam sobie jak mogę i mówię mu, że przecież jeść nie musi

A jutro tort będę lepić to teściówki urodziny. Miałam kupić gotowe blaty, ale zapomniałam, więc sama zrobię. W zamiarze mam tort brzoskwiniowy, ale co wyjdzie to zobaczymy. Wrzucę fotkę, jak wyjdzie:-)
E
Ewcia81
Gość
wez inne owoce wrzuc...Kusiszmoze sprobuje, tylko czy ja tu sliwki znajde
![]()
hehe no dokladnie,,powie nie ta EdytaaNooooo pisz, pisz kochanamoze zaczne ciasta piec, moj slubny przewroci sie z zadziwienia
![]()

A dobranoc reszcie,widze,ze sie zmyly babiki,,,,slodkich snófffffff
chiara nono niexle wyglada,,aaz czuje zapach
ja moja babike tez juz wylacyzlam...
ozkane bedziemy czekali,,,daj znaka jka wyszedl,,,mniam torty mniam
ja juz ide myju i tez zmykam
do juterka naarziee
reklama
Podziel się: