reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kurcze dziewczyny nie wyrabiam za wami normalnie!! od rana mnie nie bylo a tu juz po zbiorowej kawce, ciachu i pogaduszkach:-D:-D
To, to jeszcze nic w porównaniu co się wcześniej działo :-). Wystarczyło na godzinkę zniknąć, a później 10 i nawet więcej stron do nadrabiania :-p. Jak przyjdą chłody, to dopiero dziać się będzie, więc masz jeszcze trochę czasu na przywyknięcie do warunków TU panujących :-D.

Najlepiej jak ją zbanują. W każdym bądź razie ja już z żadną nową forumowiczką ( mam na myśli taką, która nie ma przyjaciół i minimum 500 postów na koncie, a może nawet i więcej ) znajomości nawiązywać nie będę. To tyle w tym temacie.

Dziewczyny-mam nadzieje ze ja nie strace szansy na poznanie Was przez jakiegos gamonia z orzeszkiem w glowie.Dobrze sie tu z Wami czuje i chcialabym sie zadomowic na Waszym forum ale teraz to sie troche boje:-(

Sewa-ze mnie taka sama emigrantka:-DJuz ponad 3 lata a nie czuje sie jak w domu.No i ta pogoda dobija ze ciagle z dzidziusiem w domku musze siedziec.
A co do zim-calkiem znosne bo przymrozkow nimo ale zamiast sniegu niestety czesto gesto deszcz i duje wiatrysko:wściekła/y:

truskaweczko Widzę cię :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-). Jak tam ? Torcik zamówiony ? A jaki napis na torciku ?

reklama
ja sie nie boje bo pod nikogo sie nie podszywam.Winka no nie bardzo bo taki wybor ze szok poczawszy od kubusia puchatka poprzez tygryska myszke miki i inne po zwykly klasyczny z napisem 2 latka.Postanowilam to przemyslec i skonsultowac z mezem i doszlismy do wniosku ze chyba zwykly okragly z napisem 2 lata

Ostatnia edycja:
Do góry