reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Sewa ja mleko mam ale po pampki musze isc bo ostal sie 1 dobrze,ze tylko do spania juz uzywamy.Bo tak to rano bym musiala leciec.
Agatulka powodzenia i moze bedzie dobrze z tym kursem a jak cos to zawsze mozna wyjsc:yes:

pujde dzis ma byc 2h szkolenie zobaczymy co i jak
do tajemniczego klienta sie oswoiłam w Bacie ale tam nam premei zabiuerali za nieformułkowa obsługe że tak powiem
tez na sali nei można było sie odzywać tylko poprawiać kartonki
zobaczymy w sumie to juz chyba mnei nic nie zaskoczy coraz czesciej słysze ze wyzysk jest wszędzie
na razie chce sie o cos zachaczyć
za jakiś czas mam próbowac do sklepu poleconego przez znajoma tam super płaca bez wysysku
oki lece do miłego

Anetko u Olci też była gorączka w nocy, a ostatnio katar. Ja na dwór wychodziłam, bo w dzień było ok
Agatulka powodzenia na szkoleniu i oby wszystko okazało sie w porządku
Miłego dnia

Uciekam, bo wyskoczyć muszę po coś na jutrzejszy obiadek :tak:. Córcia zażyczyła sobie rosół :-), więc jakbym mogła odmówić małej terrorystce :-D;-)

Witam pięknie. U nas cudne słoneczko:tak::-D ale podobno zbiera się na deszcz.

mam dzis 2h szkolenie i teraz mam doła co robic
ale chyba wypada iśc na te szkolenie
zobaczymy co sie okaze

Ja bym się wybrała chociazby z czystej ciekawości. Jeśli coś ci podpadnie to podziękuj im zanim oni Tobie podziękują.;-);-)

agalutka powodzenia :tak:

Martuchaa ja kiedys probowalam zyc wedlug ustalonego wczesniej planu. Sniadanko o tej, spacerek o tej, obiadek o tej..... nie dalo sie :no: Jedrek nie chcial, zyje sobie chlopak swoim zyciem i zadne plany mamusi go nie interesuja ;-):tak:

U mnie tez nie spisuje się ustalony rytm dnia, szczególnie teraz przy dwójeczce. jedynie staram się obiadek dawać kubusiowi o ustalonej porze, no i kąpiel, ale też nie codziennie. My często gdzieś wybywamy a to do rodziców a to do znajomych i wtedy wszystko jest zachwiane, ale za to moje dziecię jest elastyczne. I myślę że nie ma co się trzymać ściśle planu bo w razie W to maluszek nie poradzi sobie z nowościami.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kerry u nas tylko kapiel i spanko sa codziennie o tej samej godzinie :tak:

Dobra zmykam pod prysznic i na zakupki. Pojawie sie potem :tak:

Dzień dobry Babeczki:tak::tak::tak:

Od 7.00 żem na nogach więc zdarzyłam poprasować wczorajsze pranie (oj było tego trochę:szok:) odkurzyć mieszkanie i przygotować obiad :tak::tak::tak:
Do tego mam spokój bo mężuś z małą na dworze ale nie sam bo z mamuśką i Julką ( bratowa ją podrzuciła bo miała jakieś ważne sprawy do pozałatwiania):confused:

Jak miło jak można posiedzieć przed kompem bez gderania przy uchu:laugh2::laugh2::-p

reklama
Dzięki dziewczyny za pomoc.Teraz Alunia śpi ale jak tylko wstanie to z pewnością zaliczymy spacerek bo pogoda się poprawiła.

agatulka-powodzenia na kursie i pamiętaj jak tylko coś będzie ci podpadało to podziękuj i do domu.Życzę ci jednak żeby wszystko było OK.
U nas jest taki sklep ABC i tam jest taka rotacja pracowników że szok,przynajmniej dwa razy w miesiącu ktoś nowy jest,ale właściciel to kawał H***To tak na margiesie.

Moje dziecko wstało dziś o 8.00 co jej się nie zdarza.Na pewno temperatura ją w nocy wymęczyła.

Do góry