reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć dziewczyny!Jak mnie tu dawno nie było,chyba od czasu jak Marty nie ma.
Nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego.Widzę że nowe mamuśki są z nami.
Kacper rośnie,M w wojsku,sprawa z mieszkaniem przedłuża się okropnie...achhh szkoda gadać.

iiwka witaj :-), bo nie miałyśmy okazji jeszcze sie poznać :-).

Dobra, pomykam na jakis spacer, bo dziecko mi wyje, że chce iść :baffled::sorry2:

Kacper rośnie,piszczy i marudzi... Rany,sił mi już do niego brakuje.
Jeśli chodzi o mieszkanie to też nie tak szybko się przeniesiemy,może w grudniu najszybciej:-:)confused:jak nie później.Ciągle nie ma kogoś tam by te papiery złożyć...A tam szkoda słów.
Myślę sobie o następnym dzidziusiu,ale to pewnie też nie tak hoppp bo jestem po zastrzyku,a jak się chce to nic z tego nie wychodzi...

Madzka stroje galowe trzeba wlozyc :szok::szok:;-)

Dobrze, ze mnie uprzedzilas bo bym w spodniach i wyciagnietym podkoszulku podomowym przyszla :sorry2:

A tak to gwozdzika przybije i bedzie git :tak:

iiwka witaj. Trzymam kciuki za pozytywne pozalatwianie wszystkich spraw :tak:

Winka milego spacerku :tak:

Sewa nie świruj:no: Ty to możesz być luz blus hippis. to reszta z transparentami ma być na galowo:-D:-D:-D:-D

Iiwka trzymam kciuki żeby wszystko się poukładało no i żeby bocian Was odwiedził;-)

reklama
Do góry