reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No zapomnialam napisac,ze ciepelko juz poslalam :-)

Ciekawe na kiedy do mnie dojdzie, podejrzewam, ze dopiero na sobote..... tak pan pogodynek angielski powiedzial, ze z nad niemiec nadciaga cieple powietrze, to pewnie od Ciebie ;-):tak::-D dzieki.

Ostatnia edycja:
Niemiecki to tu tylko jezyk jest :-D Patrzac na mape ja bardziej pod Polska jestem :-)ale moze pogodynkowi cos sie machcelo i nie rozroznia Niemiec od Austrii heheh;-)

Dobrze drogie panie na mnie chyba czas, robie na obiad spagetti musze cos sobie podszykowac, to jak slubny wroci to tylko podgrzeje, ugotuje makaron i bedzie ok.

Do potem!

Niemiecki to tu tylko jezyk jest :-D Patrzac na mape ja bardziej pod Polska jestem :-)ale moze pogodynkowi cos sie machcelo i nie rozroznia Niemiec od Austrii heheh;-)

oj tam Vici czepiasz sie :-D:-D:-D:-D no pomylilo mi sie :zawstydzona/y: to cieple powietrze to z nad Austrii przeciez :tak: a to na pewno od Ciebie :tak:

Ale w sumie to przyznam Ci sie, ze nie wiem dlaczego, ale czesto zapominam, ze Ty w Austrii mieszkasz :sorry2::confused: zakodowaly mi sie Niemcy jakos tak :zawstydzona/y:

No teraz to juz zmykam. Papatki!

No zmykaj zmykaj bo potem nie zdazysz :-)W sumie to Aurstria jest rozciagnieta pod Czechami,Slowacja i Niemcami wiec.......masz prawo sie pomylic :-D

Witam wesołe kobitki;-)
Ja dziś osssstre PPD:baffled: Umyłam okna, podłogi, pranko się pierze i jeszcze tylko pozostał mi pies do wykąpusiania:tak: Teraz bym dychła ale dzieciarnia kce na spacerek:sorry2:
Sewuś u mnie też dziś spagetti było;-) Aha posyłam troszku naszego ciepełka tyż (30 stopni mamy:-p)
Vici do ciebie posyłam słoneczne uśmiech co by po równo na Europę było:-p:laugh2:
Jutro mamy w planach zoo więc mam nadzieję że troszku pogody zostanie:laugh2: Dobra zmykam bo Beboki szaleją a M coraz bardziej w kanapę wsiaka to go za chwilę nie wyciągnę:dry:
Papatki

Dzieki dzieki za ciepelko,u nas zapaowiadali juz na dzis deszcz ale ani widu ani slychu
Ja tez sunie musze wykapac :-) moze dzis mi sie uda,bo ostatnio wieczorkami mega len mnie dopada.
Ja czekam az maluch wstanie i lecimy na ogrod :-)

reklama
Ja już jestem. Jakoś chodzić nie ma za bardzo gdzie, no i ten leń nawet na zewnątrz sie ujawnił :zawstydzona/y:. Tak więc wróciłyśmy do domu i młoda właśnie zajada drugie już jabłko :szok:. Jestem w szoku, bo Ona raczej z tych nie lubiących owoców :dry::-).

vici a daleko masz do Wiednia ? :-) Bo ja kiedyś tam byłam i jestem zauroczona tym miastem, a Plater to po po prostu wymiata :-):-):-). Chciałabym kiedyś jeszcze tam pojechać...

Do góry