reklama
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Witam przy kawce koleżanki:-)
Mi też wczoraj głowa nawalała i nic mi się nie chciało nawet do was zagladac
Patrysia u mnie z tymi zebami podobnie -mała od 3 dni niespokojna w dzień a jka przychodzi wieczór kłade ja spać to budzi się po pół godzinie z takim wyciem ,że uszy wiendna
Ma juz dwa zeby na dole a le teraz wychodza pozostałe albo może te co do końca nie wyszły ją bolą-kurcze sama juz nie wiem?
Pozatym dziąsełka nie sa wcale jakies tam obrzmiałe i nie wiem czy z góry jej ida czy z dołu?Wkłada mi wszystko do buzi a wczoraj aż się zadławiła i porzygała
Najlepiej woli smoka przygryzać
A pozatym nie da sobie dotknąc ani żelem nasmarować !
zgodnie z obietnica odpisuje - nawet troche sie zdrzemlamale to ta pogoda tak na czlowieka dziala bo cos mnie czacha dymi
auc ...
![]()
Mi też wczoraj głowa nawalała i nic mi się nie chciało nawet do was zagladac

Patrysia u mnie z tymi zebami podobnie -mała od 3 dni niespokojna w dzień a jka przychodzi wieczór kłade ja spać to budzi się po pół godzinie z takim wyciem ,że uszy wiendna

Pozatym dziąsełka nie sa wcale jakies tam obrzmiałe i nie wiem czy z góry jej ida czy z dołu?Wkłada mi wszystko do buzi a wczoraj aż się zadławiła i porzygała

Najlepiej woli smoka przygryzać

Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
U nas na szcęscie nocki spokojne ale wieczory "zapłakane"przez Nelkę:-
-(
Patrysia niestety prawie każdy to przechodzi...........
chociaz mój mały jak mu zeby wyłaziły to ja nawet nie wiedziałam kiedy i gdzie
Bo ani goraczki ani płaczu nie było -to było dziecko i tak do tej pory!!!
Patrysia niestety prawie każdy to przechodzi...........
chociaz mój mały jak mu zeby wyłaziły to ja nawet nie wiedziałam kiedy i gdzie

anka26_x_07
Mama Laury :)
czesc
Bodzinka witaj:-)
Patrysia jak noc??
Kathy moze gorna jednynka wychodzi?
Na dzis brak palnow.Mieszkanko sprzatniete a teraz trezba zupke nastawic dzis ogorkowa:-)Ciekawe czy laura bedzie jadla bo jak jesj dawalam to nie chciala.Ale spagetti tez nie chciala a teraz je
Bodzinka witaj:-)
Patrysia jak noc??
Kathy moze gorna jednynka wychodzi?
Na dzis brak palnow.Mieszkanko sprzatniete a teraz trezba zupke nastawic dzis ogorkowa:-)Ciekawe czy laura bedzie jadla bo jak jesj dawalam to nie chciala.Ale spagetti tez nie chciala a teraz je

witam - ja tylko na chwile bo teraz kiedy moj maly jest marudny przez 24 godziny na dobe to nawet nie mam na nic czasu wlasnie mi zasnal ale nie wiem na jak dlugo bo on tak spi a zaraz zrywa mi sie z rykiem - ale podejrzewam ze to zabki mu juz sie wyrzynaja w nocy tez mamy czestsze wstawania a od rana to marudzenie ryk i nic innego a pod wieczor goraczka ktora zbijam potem panadolem dla dzieci ...
szkoda mi go bo mecze go co chwile termometrem smarowaniem dziasel masazem i wogole on sie meczy ... ehhha zapowiadalo sie tak fajnie niestety najgorsze jest chyba wyrzynanie coz trezba to przetrwac ...
jednym slowem masakra ciekawe jak dzisiejsza noc ??

jednym slowem masakra ciekawe jak dzisiejsza noc ??
*Iwoneczka*
Fanka BB :)
Witam Kochane 
Mam takiego dola ze brak slow. Zgubilam dzis torebke z portfelem, telefonami masakra :/ Tylko sie powiesic
Anka26,07 oki trzymam za slowo
A co do tych urodzinek to Lew zodiaku jestes
To tak jak ja 
Mam takiego dola ze brak slow. Zgubilam dzis torebke z portfelem, telefonami masakra :/ Tylko sie powiesic
Anka26,07 oki trzymam za slowo
Ostatnia edycja:
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam.Moje dziewczynki wciaz zakatarzone,ech nie ciekawie. Mnie tez łamie w kosciach :-( Klaudia juz w sumie bez cyca :-) A co takim maluchom sie podaje na przeziebienie? Bo cos i oprocz kataru to pokasluje mi maluszek maly.....
Iwoneczka oj nie dziwie ci sie ,tez bym miala doła.
A chcialam wam pokazac moja mala smieszke ,jakosc slaba niestety.
YouTube - Klaudia
Iwoneczka oj nie dziwie ci sie ,tez bym miala doła.
A chcialam wam pokazac moja mala smieszke ,jakosc slaba niestety.
YouTube - Klaudia
Ostatnia edycja:
anka26_x_07
Mama Laury :)
Iwonka2006 w aptece sa syropy chomeopatyczne wiec tam Ci poradza jaki bedzie najlepszy
Bodzinka wspolczuje
Iwoneczka a to Ci niemila sytuacja.Wspolczuje
Patrysia wytrwalosci zycze a na zeby nie ma mocnych trzeba to przezyc
Spokojnej nocki zycze
Ogorkowa Laurze smakowala
Bodzinka wspolczuje
Iwoneczka a to Ci niemila sytuacja.Wspolczuje
Patrysia wytrwalosci zycze a na zeby nie ma mocnych trzeba to przezyc

Ogorkowa Laurze smakowala

reklama
witam sie w taki ponury dzien no i torche niewyspany 
w sumie to Sewek jak zasnal kolo 21 to obudzil sie chyba przed 4 albo nawet bylo w pol do 4 ale byl potem taki marudny bo nie umial zasnac ze zasnal po 5
masakra ale musze powiedziec ze pod wieczor juz nie bylo ani goraczki ani marudzenia
dzis jak wstalismy to jeszcze tez nie marudzil - jst grzeczny nawet umie sie zabawic w lozeczku sam
zobaczymy jak bedie dalej
aha i od wczoraj bierze juz leki na ta anemie i przez 6 tyg non stop potem 2 tyg przerwa i badania kontrolne
oki zmykam na kawusie i sniadanko - potem wejde

w sumie to Sewek jak zasnal kolo 21 to obudzil sie chyba przed 4 albo nawet bylo w pol do 4 ale byl potem taki marudny bo nie umial zasnac ze zasnal po 5

dzis jak wstalismy to jeszcze tez nie marudzil - jst grzeczny nawet umie sie zabawic w lozeczku sam

aha i od wczoraj bierze juz leki na ta anemie i przez 6 tyg non stop potem 2 tyg przerwa i badania kontrolne

oki zmykam na kawusie i sniadanko - potem wejde

Podziel się: