reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja dzis sama wychodze znaczy z sasiadka na broczko ide a tata w domu z Leosiem zostaje hehehe:-D

A juz mnie chcial wykiwac i sam isc do pabu jesc mu dalam, a ten mi tu ze pojdzie pod prysznic i idzie do pabu, spryciaz jeden!!!
A ja mu na to ze Chris mowila zebym wyskoczyla z nia :tak:ten sie nadasal i mowi jak chcesz to idz,

.....wiec ide!!!!

No i dobra pewnie ze pojde tez mam swoje potrzeby, a nie tu cale zycie ustepowac bujaj sie (mysle sobie) ja w domu nie leze caly dzien tez pracuje...

Wiec poprawie makijaz i ide nie ma to tamto!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Klaudynka, wyrywaj się z tego domu jak najczęściej:tak::tak::tak:. Miłej zabawy:-D.

Anaconda, widzę, że "rozrywasz" się na BB. Ja też postanowiłam wpaść na moment, złapać ten klimat. Zaraz lecę bo mężus wychodzi do pracy i trzeba go pożegnać, całuski i takie tam, żeby mu nie było smutno.

Do jutra dziewczyny. Chyba zaliczę jutro lekarza bo kiepsko, kiepsko... Ale podobno złego diabli nie biorą:tak::tak::tak::tak::tak:;-).

Nie dam sie :tak:za jakas godzine wychodze:-)
Zdenerwowal mnie znowu wacek jeden:wściekła/y: on ma plany, a ja to co ....pies.
Kurka siwa!! Zeby zabral mnie ze soba ok:-)
A nie tu sam idzie, a ja co mam warowac w domu??

Oj wezme sie za niego, bo mnie wpienia strrrrasznie!!

Cześć dziewczynki:-):-):-).

U nas zimowo!
Zaczyna się nowy dzień!

Ja już po zakupach ale przed śniadankiem. Dzieci, owszem zjadły po jogurciku, ale ja głodna jestem więc co nieco muszę na ruszt wrzucić:tak:

Mąż śpi, pralka pierze i tak w kółko.

Aha - będę piekła pierniczki dzisiaj, więc jakby któraś miała ochotę - zapraszam:tak::tak::tak::tak:.
Mam na nie fajny przepis, bo do tej pory jak piekłam ze starego przepisu to zęby można było sobie na nich połamać:crazy:.

Pozdrawiam serdecznie i miłego przedpołudnia:-D

reklama
Dziendoberek dziewczynki:-)
Bylam wczoraj ja wychodzilam to tata i maly spali, wiec wyszlam bez obaw hehhe

Troszke sie wypilo, byla tam ta moja znajoma co dzidzie stracilaq niby rozmawiala o tym normalnie ale jej chlopak cala noc siedzial cicho widzac ze byl przygnebiony...
Smutno mi bylo ale nie chcielismy jej dolowac i wszyscy starali sie jak mogli:tak:

Wrocilam do domu o 1, wszamalam kebaba, ululalm malucha bo plakal kilka razy w nocy chyba zeby go bolaly;-)

Tereaz juz nowy dzien my juz po sniadanku ogladamy Tv heheheh:-D

Ostatnia edycja:
Do góry