reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
maly dzis spal tylko od 10 i to przez 40 min teraz juz byl taki marudny i zasypial na siedzaca ja patrze a glowa leci mu do przou i on zas pozycja siedzaca i glowa leci - hehe smiesznie to wygladalo - ale nie spac od tej 11 to masakra.... :sorry2: teraz pije mleko ale pewnie go nie dopije bo przy nim zasnie
mam nadzieje ze nocka bedzie lepsza i ze obudzi sie dopiero rano :-) hihih
a to Sewcio na 10 m-cy

witam
uuuuuuuuu to ja dzis pierwsza :baffled::-)
u nas nocka bardzo ladna Sewcio obudzil mi sie o 2:45 potem 6:45 i spalismy do 8 :-D wiec jestem wyspana
Teraz pije sobie kawke a maly bawi sie zabawkami :tak: siedzimy w drugim pokoju bo m spi po nocce :-)
u nas troche sniegu ale widac ze jest mroznie brrrrrrrrrr :eek:
maly rozrabiaka juz mi rozrabia ale jest spokojny dzisiaj .... moze dlatego ze sie wyspal :happy:

Również witam
U nas też zimno, na termometrze 0st.C. Do tego teściowa dzisiaj przyjeżdża dzisiaj więc trzeba chatę sprzątnąć co by nie myślała że w bałaganie mieszkamy:-):-):-)
Ja też dzisiaj wyspana bo spałyśmy do godz.9:tak::tak::tak:

Witajcie dziewczyny:-)

Patrysia, Anaconda, to dzisiaj zaszalałyście ze snem. Pozazdrościć luksusu:-D.
U mnie dzieciaczki obudziły się o 6.30 no i był koniec spania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Na dodatek maluszek jadł jogurt i kichnął a cała zawartość buzi znalazła się na monitorze. :eek:. Miałam sporo sprzątania a Piotruś ubaw po pachy.:confused2::laugh2::laugh2::laugh2:.

Anaconda, miłej wizyty teściowej. Masz "wizytację".
A co do sprzątania to mnie też czasem wstyd, bo ktos przyjeżdża, a u nas za przeproszeniem burdel na kółkach. Wszędzie walają się zabawki dzieci, moje książki leżą gdzie popadnie a na desce do prasowania sporo ciuszków.
Ale wyszłam z założenia, że dom to nie sterylizatornia...:tak: i żyją w nim prawdziwi ludzie.

Pozdrawiam serdecznie.

Anka, wysłałam ci zaproszenie na nk.

reklama
WITAM
u nas pobudka o 7:30 ale przelezalam do 9:eek:
Laura juz szaleje w zabawkach a mamusia w pizamce po domku pomyka:-D Wlosy umyte bo dzis mam taki zawalony dzien sze szok

Do poludnia musze mieszkano ogarnac i ugotowac obiadek Moj chyba dzis do Polski jedzie a ja musze o 14:30 wyjechac po jego brata i zawiesc go na lotnisko do Koloni Na 17 umowilam sie z kolezanka wiec nie wiem o ktorej wroce szkoda mi tylko Laury bo od 14:30 do 17 w samochodzie:baffled:

Dzieki za namiery i zaproszenie na NK

ide laurze zrobic drugie sniadanko :)

Do góry