reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziendoberek.Ja juz po sniadanku,zakupach i spacerze.Pruszy u nas snieg i jest slicznie.
Ania to dzien napiety ci sie szykuje widze.
Patrysia Anaconda sen super,nieraz i mi by sie tak przydalo pospac.

reklama
witam :-) u nas dziś pobudka o 7 teraz dzieci w szkole mąz poszedl po obiadek ;-) a ja dziś mam jazdę o 14 ale wzięlam tylko dzis godzinkę bo mąz na nocke do pracy Ja jeszcze nie jadlam śniadania bo cos mnie brzuszek bolal bo wczoraj upieklam chlebek z cebulką i troszku za duzo mi sie zjadlo wieczorem :zawstydzona/y: a wogole to okazuje sie że ja malo rzeczy mogę jeść ,pralka pierze Gabi w łóżeczku poleguje może usnie Miłego dnia kobietki :-D

Dziendobry my pospalismy do 9 :-)

I mamy niespodzianke 4 zabek przebil sie przez dziasla heheheh

Wiec mama msi suwaczek zmienic ale cos jej nie wychodzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pozdrawiam dziewczeta:-D:-D:-D

Anka jako że korzystamy z pomocy MOPS mamy abonament do baru i tam mają zawsze świeże obiady i nieraz przynosi a najczęsciej to bierzemy dla dzieci soki i jogurty i serki rożnego kalibru bo u nas jedzą dzieci i bardzo szybko znikają :tak:a dla Gabi mam zawsze ugotowane świeże w domu :tak:

hej
chyba sobie pochwalilam synka ze byl spokojny bo potem taka maruda mi sie z niego zrobila ze masakra... :wściekła/y:
ale teraz na szczescie spi :tak:
klaudynka - no to gratki na 4 zabek a u nas dalej nic :no::wściekła/y:
Joanna - no to powodzenia na jazdach i oby zadne auta Ci sie nie pchaly ;-)
anka - maly jak mial bodajze 6 miesciecy to jechalismy na mini wakacje az 500 km od domku i jakos przezyl 7 godz jazdy ae bail sie i spal bawil sie i spal i tak w kolko no i jeszcze jadl :-D a zdjecia sa na nk :laugh2: a dzis to masz urwanie glowy :tak:
joe alex, vici - no troche pospalismy :-)

reklama
Dzień dobry.

Widzę,ze niektórym mamom to sie powodzi - mogą się wyspac, mnie to niestety nie jest dane codziennie koło 6 -6.30 pobudka:baffled:.

Patrysia śliczny ten twój Sewcio:tak:

Joanna powodzenia dziś na jeździe:tak:

Klaudynka gratulujemy ząbka:tak:

Do góry