reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć dziewczyny. U nas jest strasznie deszczowo. Całe szczęście, że zakupy juz zrobione, bo w ogóle nie chce się wychodzić.

Co do pracy no to u mnie fajnie by się złożyło. W przyszłym roku zaczynamy sie budować więc kasa przydałaby się jak nic:tak:

W tej chwili mieszkamy sami, bez żadnej babci, ale jak bym coś znalazła to moja mama postanowiła zająć się bąblami, tzn młodszym, bo starszy do poniedziałku śmiga do przedszkola:szok:.
Jestem tym wszystkim przerażona, bo on ma dopiero 2,5 roczku, choć jest samodzielny i widzę, że potrzebuje kontaktu z dziećmi:-):tak:

Pozdrawiam serdecznie:-)

reklama
witam
u nas na dworze mgla sie zrobila :sorry2:
pewnie zimno brrr.....
a ja dzis pospalam do 8:30 a do 9 jeszcze lezakowalam :-D:-D
zaraz biore sie za porzadki - juz poodkurzane ale jeszcze reszta zostala...

joe alex - ale dzieci dobrze jest puszczac wczesniej ...ciekawe jak sobie poradzi heh ale zuch chlopak pewnie bedzie :tak:

milego dnia i weekendu :-)

Witam sobotnio
My musieliśmy niestety jechać dziś na duże zakupy i mało szału nie dostałam, w tych marketach to jakby normalnie za darmo coś rozdawali, już chyba nigdy do świąt się tam nie wybiorę bo mnie szlag trafia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anaconda, właśnie z tego powodu nie cierpię jeździć na zakupy do hipermarketów:no:.
Za duży tam hałas i sporo ludzi, a co dopiero będzie przed świętami?:wściekła/y:Zgroza:crazy:

hello
ja z zakupow wrocilam bo bede miala gosci - chyba
wczoraj tez mialam miec ale nie przyszla bo jej facet po nia przyjechal :wściekła/y:
anaconda - no pomysl sobie ze teraz to jeszcze nic dopiero jak wyplata przyjdzie po 10 to bedzie szal cial ... :tak:
joe alex - cich mowisz :sorry: troche odzyjesz :-p

Witajcie dziewczyny:-) Zaczynamy nowy dzień:tak:.

Miłego i spokojnego poranka życzę:tak::tak::tak:.

U mnie maluszek już buszuje, mężuś śpi ze starszym, a ja zaczęłam dzień filiżanką kawy :-).

reklama
Do góry