anka26_x_07
Mama Laury :)
ja sie rowniez witam
nadrobie wszystko wieczorkiem
milego dnia
nadrobie wszystko wieczorkiem
milego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny. Witam z rana;-).
Ja godzinkę temu zaprowadziłam Tomaszka do przedszkola. Mam strasznego stresa:-). Nie wiem, czy sobie poradzi
. Ale staram się być dobrej myśli
.
Anaconda, a co to są te cebularze?
Na pewno się udają![]()
witam widze a raczej czytam ze kobietki zabalowały Ja też miałam gości ale nie jestem zadowolona bo znowu wszystko zoastalo na mojej głowienajbardziej jestem wkurzona na męża Wyskoczył z Zaproszeniem chrzestnego Gabi ktory notabene ma na imie Andrzej a jego żona skapliwie podchwyciła pomysl i jego imieniny byly u nas
a na dodatek ja musiałam niestety wszystko przygotowac nawet sie nie zapytali czy mi cos pomoc nie wiem do konca jak to powinno być
bo wydaje mi sie ze powinni oni zaproponowac ze skoro sa jego imieniny zebysmy poszli do nich a potem nastepnym razem mozna zorganizowac jakies posiedzenie u nas A zeby bylo jeszcze weselej to podczasz imperezy moj wspaniałomyslny mąz wyskoczyl z propozycja sylwestra
jestem na maxa wk......na
milego popludnia
![]()