reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
anka - a doszla do Ciebie wiadomosc ze skype??
Joanna - no to zle postapil nie dziwie Ci sie bo na Twoim miejscu tez bym byla niezle wkurzona ... :no:
klaudynka - i co obeszlo sie bez spalenia czegos hihih :-):laugh2: no juz dzis jestem w dobrej formie... :-p no a Wy to niezle zabalowaliscie :tak: i 1000 zl :eek: uuuuu sporo :tak:
joe alex - heh nie wrzucalam wszystkich ... ;-):-p ale wkoncu czuje sie dobrze ... ehhh to byla impra ...tylko szkoda ze nie wiedzialam kiedy sie potem amly obudzil ... :eek::zawstydzona/y:
moj okazal sie wyrozumialy i jak przyjechal do domku to polozyl mnie do lozka :sorry::laugh2:

Joanna, ja na twoim miejscu zawału dostałabym :crazy::crazy::crazy:. Tylko mi nie mów, że oprócz przygotowania wszystkiego, byłaś też sponsorem tej imprezy?

I jak piszesz, Sylwestra też masz zapewnionego:szok:

Cześć dziewczyny. Witam z rana;-).

Ja godzinkę temu zaprowadziłam Tomaszka do przedszkola. Mam strasznego stresa:szok::szok::szok::-). Nie wiem, czy sobie poradzi:tak:. Ale staram się być dobrej myśli:tak: .

Anaconda, a co to są te cebularze?
Na pewno się udają:tak::tak:

Cebularze to takie placki z drożdżami a na wierzchu mają cebulkę i mak, są pyszne:tak::tak::tak: Mi wyszły nie najgorsze ale jednak teściowa robi lepsze, muszę jeszcze trochę praktyki podłapać:tak::tak::tak:

witam widze a raczej czytam ze kobietki zabalowały Ja też miałam gości ale nie jestem zadowolona bo znowu wszystko zoastalo na mojej głowie :wściekła/y: najbardziej jestem wkurzona na męża Wyskoczył z Zaproszeniem chrzestnego Gabi ktory notabene ma na imie Andrzej a jego żona skapliwie podchwyciła pomysl i jego imieniny byly u nas :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a na dodatek ja musiałam niestety wszystko przygotowac nawet sie nie zapytali czy mi cos pomoc nie wiem do konca jak to powinno być :no: bo wydaje mi sie ze powinni oni zaproponowac ze skoro sa jego imieniny zebysmy poszli do nich a potem nastepnym razem mozna zorganizowac jakies posiedzenie u nas A zeby bylo jeszcze weselej to podczasz imperezy moj wspaniałomyslny mąz wyskoczyl z propozycja sylwestra :baffled::baffled::szok::wściekła/y: jestem na maxa wk......na :angry: milego popludnia :tak:

Powinnaś się jakoś z tego wyplątać bo nie fer żebyś ty wszystko przygotowywała, w końcu to nie twojego męża były imieniny, chyba ja to bym się zawściekła

Laura mi dopiero zasnela ehhh marudna dzis bo katar zalapala od malej znajomej:baffled:

Joanna dziwie sie ze sie zgodzilas ja to bym zapewne meza zjeb... z gory na dol przezciez on nie Andrzej:baffled:Nie kumam ludzi kotrzy tylko na gotowe czekaja:crazy:

Patrysia nie doszlo nic do mnie:eek:

Klaudynka mam nadzieje ze tym razem obiadek cal;y :) A zabalowaliscie niezle upssss

Anaconda
jeszcze takich spoecjalow nie probowalam:-phmmmm zjadlo by sie:happy:

Iwoneczka jak z porzadkami??

Anaconda, czy ja mogę ślicznie poprosić o przepis na te pyszności:happy::happy::happy::tak:?

Anka, zdrówka życzę dla malutkiej. Męczyć się musi bidulka:no:

Miłego wieczorka. Ja jestem sama w domku bo mężuś przyjdzie z pracy dopiero o 22.30. Głowa mi wysiada a tabletki nie pomagają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Dziewczyny na żadnego sylwestra sie nie zgodzę !!!!!!!!!! po moim trupie :wściekła/y: teraz oni niech sie zrewanżują nie dam sie wrobic a mąz zjebke dostal zanim wyszedl do pracy a potem powtorka byla przez telefon :tak: ich wkład w imrezę to było 1/2l żąładkowej 2 paczki paluszkow i 4 wafelki dla dzieci :wściekła/y:

reklama
Joanna, no to wypasiony wkład mieli goście:no: I kulturalni tacy, nie zauważyli, że masz troje dzieci i wydatków sporo, a trochę pieniążków trzeba było wydać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Mogę ci tylko współczuć.:szok::crazy:

Do góry