reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny na żadnego sylwestra sie nie zgodzę !!!!!!!!!! po moim trupie :wściekła/y: teraz oni niech sie zrewanżują nie dam sie wrobic a mąz zjebke dostal zanim wyszedl do pracy a potem powtorka byla przez telefon :tak: ich wkład w imrezę to było 1/2l żąładkowej 2 paczki paluszkow i 4 wafelki dla dzieci :wściekła/y:

Masz rację. A jak twój M nadal się będzie upierał przy sylwestrze u was to niech sam go organizuje

reklama
melduje ze maly spi, m w pracy - bedzie kolo 1-2 :-)
a maly dzis buszowal - sam jak pieknie chodzil az sie milo robilo jak widzialam jego postepy!!!:-D:-D:-D:-D

joanna - no to Ci Twoi goscie sie postarali :wściekła/y::no: wlasnie niech m sam sobie urzadzi sylwka jak mu tak wesolo :tak:
anka - zdrowka dla Laury niech szybko zdrowieje nam mala :tak:;-)
anaconda - mniam to musialo byc dobreeeeeeeee :tak::tak::tak::tak:

Joanna to Ci goscie sie rzucili, pewnie na Sylwka ty bys musiala stol zastawic zorganizowac wszystko i jeszcze po gosciach posprzatac:tak:
Dobrze ze odwolalas to bo tylko klopot dla Ciebie widac ze goscie by nie byli za bardzo pomocni;-)

Witam u nas leje i jest bleeeeeeee
Ja sciagam na nowego kompa wszystko co potrzebuje i mam troche robotki wiec do potem...
Pozdrawiam wszystkie was goraco :-)

reklama
witam :-) w lepszym nastroju niż wczoraj ;-) dzieci w szkole ,Gabi w łóżeczku poleguje a ja zamierzam dziś zrobic pizze bo mam takich rozności do wykorzystania w lodowce :tak:a tu jest przepis mój na pizze Szybka pizza - Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska :tak:może ktoras z Was skorzysta :-) a pozatym tydzień wolny od jazdy dopiero 9 i 11 grudnia mam po 1,5 godz .Dziś bęe nocna wdowa bo małz idzie na nockę w końcu w spokoju poczytam KOCHANKOWIE MOJEJ MATKI - CHRISTOPHER HOPE a może Wy też kobietki macie swoje ulubione powieści to podzielcie sie tytułami Moje ulubione to :
Czekolada - Harris Joanna
empik.com - Rubinowe czółenka - Joanne Harris- 27.99zł
Jeżynowe wino - Joanne Harris - ksiegarnia.wysylkowa.pl
Smażone zielone pomidory - Fannie Flagg - Merlin.pl
Dom nad rozlewiskiem - Kalicińska Małgorzata - ksiegarnia.wysylkowa.pl
Powroty nad rozlewiskiem - Kalicińska Małgorzata - ksiegarnia.wysylkowa.pl
Miłość nad rozlewiskiem - Kalicińska Małgorzata - ksiegarnia.wysylkowa.pl i jeszcze wiele innych ale te najbardziej bliskie są mojemu sercu :tak:;-)miłego dnia kobietki:-D

Do góry