reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U mnie jakoś tak szczerze brak zapału przedświątecznego, zaczynam porządki bo przecież trzeba ale radości że idą święta to u mnie żadnej, chyba za dużo problemów w głowie mi siedzi:-:)-:)-(

reklama
czesc

My pobudka o 9 patrez za okno a tam snieg pada :szok:

Wspolczuje bolu glowy a kawka moze pomoze wiec Joanna do kolezanki:tak:
Joe oby to nie chorobsko:baffled:
Anaconda swieta swieta i zaraz bedzie po swietach a porzadki trzeba zrobic:rofl2:

Anaconda, życzę jak najszybszego rozwiązania twoich problemów, jakiekolwiek by one nie były:tak:. Przesyłam duuuużo uśmiechu:-):happy:.

A mój młodszy synuś właśnie zrobił mi "porządek" w szafce z ubraniami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam
maly wlasnie zasnal a u nas pogoda nie zaciekawa ... chyba bedzie padac :wściekła/y:
ja zrobilam mu juz obiadek i jak wstanie to dostanie am :-)
joe alex - slyszalam o tym na necie nawet czytalam w gazecie wyborczej czy cos tam zaj***c normalnie :wściekła/y::no:
anaconda - powiedzial mi ze kontrola nie jest konieczna wiec nie wiem, moze jednak wybiore sie do niego :tak:
joanna - wspolczuje bolu glowy za niedlugo przejdzie ;-)

ide na nk poszukac czegos :wściekła/y:

U mnie dzisiaj były (bo właśnie skończyłyśmy jeść obiad) filety z piersi indyczej z ziemniaczkami i surówką, pychotka:tak: Dodam tylko że dla Mai surówki nie istnieją:szok::szok::szok: Zaraz położę ją spać bo na 17.30 jesteśmy umówione do stomatologa, trzymajcie kciuki żeby Maja dała sobie obejrzeć ząbki:tak::tak::tak:

reklama
Do góry