reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anaconda, strasznie się cieszę, że Maja tak dzielnie wszystko zniosła a ty razem z nią:-D. Brawo dziewczyny:tak::happy2:.
Co do tych soków masz rację. Ja z niepokojem obserwuję ząbki Tomaszka i wypatruję próchnicy, ale na szczęście jeszcze nic nie wypatrzyłam. Pewnie jednak przyjdzie taki moment...:dry:

Pozdrawiam i miłego dnia i smacznego obiadku. U mnie dziś będą pierogi z mięskiem. Zaraz zabieram się do roboty.

reklama
czesc

Beata witaj na formu i gratulacje
Anaconda Maja to dzielna dziewczynka Super dala rade:tak:Ja sie ciesze ze laura nie lubi sokow woli wode albo herbatke:tak:
Joe zdrowka dla Tomaszka biedaczek zapewne sie meczy:baffled:
My pomalutku uciekamy na miasto ale patrzac za okno jest nieciekawie, pada deszcz:baffled:Laura marudzila dalam ja do lozeczka teraz jej nie slysze wiec moze zasnela:confused:
Miasto zaczeka:blink:

My już też po obiadku, ale bez spaceru.

Tomaszkowi jest lepiej więc i ja odetchnęłam:-D.

Właśnie zmieniam pościel ale jakoś nie mam natchnienia:wściekła/y::no:. Dzisiaj to ja zafundowałabym sobie leniuchowanie przy książce a później dłuugą kąpiel. Ale to tylko marzenia:crazy:

Anaconda co to za dolki lapiesz?Na mnie prasowanie czeka ale jakos bez weny jestem:-D
Joe dobrze ze z Tomaszkiem lepiej

My nie bylysmy na spacerku bo pada non stop a do tego zasnelam z Laura hehehe

Witajcie dziewczyny.

Anaconda, mnie tez jakiś dół bierze. Teściowa, która była u mnie przed chwilą też skarżyła się na ogólne zniechęcenie. Czyli coś jest w powietrzu:tak:.

Anka, podrzucę ci moje prasowanie kurierem;-):happy:. Skoro prasujesz, no to kilka dodatkowych rzeczy nie zrobi ci różnicy, co?:-D:-D:-D

reklama
Do góry