reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Patrysia napewno zabki jak nie ma kataru ani kaszlu dawaj czopki albo panadol do picia w syropie i koniecznie daaj znac co z ta tempaetarura

Joe tu ciezko o jakies ciacho heheh ziemniaki jakos slaboi mi sie gotuja a ja juz glodna:D

My juz po obiadku ale jakos nie moge sie zebrac na ten spacerek :D
Joanna walnij sobie jednego glebszego :) kazdy ma czasami taki zly dzionek nie martw sie jutro bedzie lepiej :tak:
Anaconda coz za szalenstwo:rofl2:
Joe nalesniki mialam wczoraj na sniadanko :-)

wpadam na chwile poodpisywac bo maly spi
ale wiecie co on majaczy mi przez sen
pewnie ta goraczka na zeby ale borok moj sie musi meczyc... dalam mu panadol i zasnal :tak:
no a wczoraj to wogole nie mialam czasu - rano do mamy po zakupy na imprezke no bo dzien gornika i moj m chcial sobie umilic czas ... zaprosilismy znajomych a wczesniej jechalismy po moje zamowienie z oriflame i jeszcze potem te pakowanie tego ... ehhh... dzien byl meczacy ale i udany a pod koniec wieczoru kiedy goscie poszli maly obudzil sie z rykiem chocby cos na niego spadlo - nie weim o co chodzilo - wyrwalam sie z wanny owinieta w recznik i go uspokajalam ...

beata1980 - witaj :-) jasne pisz czesto :tak:;-) i gratulacje :-D
anaconda - no to Majeczka dzielna kobitka :tak: no i wyspalas sie :-D ale nie wiedzialam ze soczki sa najgorsze :oo2:

ok maly mi wyje juz sie obudzil odpisze potem jak bede miala czas

Patrysia no to mieliscie fajniutki dzionek ja jak bym byla w Polsce to pewnie tez bysmy swietowali:tak:
Zdrowka dla syneczka

A u mnie znow pada wiec na spacer nie poszlysmy
Ale dzis dostalam super wiadomosc znajoma urodzila dzis syneczka 2800g:-)

witajcie wieczorowo:-)

U mnie już dzieci śpią. Mam nadzieję, że się nie przebudzą:tak:. A ja się relaksuję. Zaraz lecę pod prysznic i czekam na męża, który wróci z pracy. Może coś pooglądamy...

Wam też życzę miłego wieczorku:happy2:

reklama
dobra maly zasnal wiec mysle ze tym razem zdaze Wam odpisac :-)
kurcze ta temperatura jego skacze i skacze poszedl spac a mial 37,8 nawet nie zdazylam dac mu panadol na noc i chyba bede musiala wstawac czesto w nocy :dry:
ehhh...
no i do tego posprzatalam do polowy pokoj tzn poscieralam kurze z mebli moj m poodkurzal ja umylam okno u siebie i w kuchni zmienilam firanki i troche cudowalam z zaslonkami ale ladnie jest :-D;-) jutro czeka mnie dokanczanie sprzatania i mycie kolejnego okna :tak:

widze ze u Was temat porzadkow heh a kto mnie wyprasuje :confused: wzamian moge umyc okna :-D:tak:

Do góry