reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My juz z miasta wrocilysmy Laura dostala od Mikolaja Mikolaja z czekolady:tak:Oczywiscie Laura sie gop troche wstydzila ale dala rade nawet pomachac do niego:-D:rofl2:
Ja robie dalej porzadeczki sobotnie i jakis obiadek :))

reklama
witam raz jeszcze :-) moja bratowa z ktorą bardzo sie" ścięłam" na komunii Wojtka zaskoczyła mnie całkowicie:baffled::szok: siedziałam sobie i spokojnie pilnowałam Gabryśkę bo jadła a tu nagle ktoś puka do drzwi Otwieram i oczom nie wierzę :szok::szok::szok::confused::confused: MIKOŁAJ A za Mikołajem moja bratowa w roli Śnieżynki Wiem że ona tak co rokuu z kolegą jeżdzi ale nie przypuszczalam że wybiorą sie do moich dzieci Dzieci zaskoczone szczególnie Wojtek który w tym roku nie został obdarowany biedaczek nie wiedzial co powiedziec ZuzIA grzecznie odpowiadała na pytania a Gabryśke najbardziej zainteresowal worek Mikolaja ;-)dostaly po czekoladzie i po ksiązce :-D zdjęcia zrobiłam jak dzis wieczorem ściągne to zamieszcze Miłego popołudnia i wieczorku :tak:pOWIEM szczerze że myślałam że naszej rozmowie obraziła sie na amen a tu prosze tak niepodzianka :baffled:

witam
maly juz spi
dzis juz o wiele lepiej bo ma tylko stan podgoraczkowy a goraczkie nie mial ani razu wiec mysle ze dzisiejsza nocka bedzie spokojniejsza :tak: i ze nie bedzie sie meczyl malusi :tak: ale wiecie co widze na dole taka mala kropke biala to jest prawa dolna 3 - kiel bodajze ale czy to mozliwe :eek::confused: nie wiem ale dziwi mnie to ... zobacze jutro :tak:

Joanna - no to zaskoczenie ma maxa :oo: tez by mnie to zdziwilo ale fajnie ze dzieciaczki zadowolone :tak: a jak tam jazdy kiedy masz nastepny raz :confused:
anka - no to zuch dziewczyna :tak:

no ja to chyba zaraz spac pojde moj m w robocie bo odrabial za barborke a ja sama :dry::wściekła/y: trudno
we wtorek mamy kolede :szok:

reklama
No i niedzielnie ja sie witam :))

My dzis mialaysmy fajny dzionek wstalysmy o 10, zjadlysmy rosolek i pojechalysmy na trodel tzn na taki targ z ciuchami, zabawkami i roznymi innymi drobiazgami.Wrocilysmy o 16 zrobilam na szybko drugie danie i siedzialysmy z kolezanka przy kawce.O 20:40 odwiozlam kumpele i polozylam spac Laure

Teraz mam czas dla siebie bo moj przed tv:-D

Do góry