reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Patrysia, no ja kobieto myślałam, że chociaż ty mi wyprasujesz, bo Anka mieszka za daleko:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:.

Porządki na całego u was dziewczyny, a ja jeszcze nie zaczęłam...:-p

reklama
joe alex - jasne a Ty przyjdziesz mi okna umyc :-D

nie no dziewczyny ale przesrana noc bedzie dopiero co zasnal juz marudzi - ide ...

tak wiec zycze Wam milej nocki - wyspijcie sie za mnie :tak:

Moja też już śpi:tak::tak::tak: Zostawiła na stoliku cukierka dla mikołaja no i czeka że w zamian dostanie prezent:tak::tak::tak: No a ja jeszcze muszę ten wózeczek zmontować żeby na rano prezent już gotowy czekał

Witam w mikołajkowy dzień:-):-):-)
Jak tam wasze dzieciaczki zareagowały na prezenty bo Maja była przeszczęśliwa i teraz chodzi po całym mieszkaniu i oprowadza wózeczek z lalami:tak::tak::tak:

witam sie w stanie wyczerpujacym :wściekła/y:
jestem mnie wyspana w nocy pobudka o 2 z goraczka 38,4 - dalam mu panadol to spadala ale nie chcial spac i co chwile marudzil i plakal i tak w kolko i nie spal ponad 2 godz :szok::szok::szok: a pobudka po 7 :no:
dzis mierzylam temp to narazie jest wporzadku goraczki nie ma ale stan podgoraczkowy

a my mielismy dzis Sewcia zabrac do figloraju na mikolajki ale moj idzie do roboty auta nie ammy wiec nici z tego :-:)wściekła/y:

mikolajkowe zyczonka dla wszystkich i mnostwa prezencikow
udanego weekendu :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Joanna ladne prezenty dostaliscie od Mikolaja :tak:
Patrysia wspolczuje meczarni oby ta goraczka szybko minela bo szkoda Was meczycie sie wszyscy razem:baffled:

My zjedlismy sniadanko w gronie rodzinnym.Jak narazie sprzatnelam sypialnie i wytarlam kurze zostala kuchnia, lazienka i podlogi ehhhh gdzie tam koniec:-D:-D
Ale teraz dam Lurze zupke i sie ubieramy reszte sprzatne jak Lali bedzie spala:rofl2:

Do góry