reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja tez tak mam jak narazie ma prezent dla siosty i jej syna, dla corki mojego brata
A wiec jeszcze mama, tata, brat i jego dziewczyna, drugi brat, bratowa, szwagier:szok:
Dla mamy i szwagierki mam polowiczny prezent ale chyba jutro dokupie perfumy do szali/apaszek i bedzie po klopocie:-)

reklama
a co tu nikt dzis nie zaglada:szok:

Za oknem mamy opady sniegu.Zaliczylysmy lekarza i zakupki
Mialam pobierana krew na badania hormonalne i na tarczyce w poniedzialek wyniki A wiec poczekamy zobaczymy:rofl2:
Moj rowniez zaliczyl lekarza i dostal reklamowke medykamentow:baffled:Co 2 h musze zakrapiac mu ucho wiec mam dyzur:rofl2:
Laura spi a ja koncze obiadek

A my wlasnie zjedlismy puding
Wczesniej bylam na zakupach kupilam dla kuzynki synow po dwie bluzeczki.A sobie rekawiczki heheh bo zaczyna mi byc zimno w rece jak pcham wozek:))

Patrysia a co to zlye samopoczucie??
Anaconda witaj

Cześć dziewczyny.

U mnie nudy, oprócz tego, że wyszłam do sklepu, straciłam troszkę kaski i nic nie kupiłam:szok:. Przynajmniej tak mi się wydaje. Od jakiegoś czasu poluję na coś fajnego do ubrania, ale nic nie wypatrzyłam:baffled:.

Miłego wieczora.

Aha, Anka, masz w domku szpital:szok:?. Nic ciekawego. A facet chory, to facet marudny jak diabli.:angry:

Joe nie jest tak zle jak by to moglo wygladac:-D
A z zakupami to tak juz jest kasy w portfelu nie ma a w siatkach z zakupami tez za bardzo nic nie ma:-D
Ja mysle w poniedzialek wyjechac do Polski juz na swieta i ubrac sie konkretnie bo tu nie bardzo jest w co:baffled:

reklama
Mam nadzieję, że dla nas wszystkich te święta będą udane.

Kupiłam dzisiaj foremki do pierników. Wreszcie mam swoje, a do tej pory pożyczałam :happy:. Mała rzecz a cieszy. Poza tym mam zamiar upiec, pierwszy raz w życiu, muffinki:szok:. Zobaczymy, co z tego wyjdzie:-D.

A wigilia u teściów:-D

Do góry