reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
jestem
maly spi wiec zagladam :-D

joe alex ja to teraz poluje na jakis szary plaszcz na zime :dry: chce miec ze stojka :tak:
ale zobaczymy jak z kasa sie wyrobimy :baffled:
anka - robisz jako pielegniarka hihi a stroj taki masz no wiesz mini kieca i tam takie ... hehehhe :-D:-D;-) daj znac jak po wynikach :tak:

u nas to chyba nie bedzie bogatych Swiat wazne ze mam dla synka i mojego m a reszcie sie cos wykombinuje :happy:
a co do make up to ja lubie byc pomalowana to zalezy od dnia czasem tylko lekki fluid i rzesy a czasem dodaje cienie zreszta uwielbiam malowac i znajome i siebie wiec kosmetykow mam od groma i ciut ciut - ja to chyba minelam sie z powolaniem ... :dry:

:-D:-)

Patrysia no to faktycznie minelas sie z powolaniem:rofl2:
Ja kiedys mocny makijaz ale teraz fiufiu czasami nie chce mis ie nawet kremu nalozyc heheh MOj mi gada ze nie musze sie malowac bo i tak dobrze wygladam:-D:-D wiec wtedy ja specjalnie sie maluje:-D:-D
Patrysia nie wazne czy swieta bogate bardziej czy mnie wazne ze z rodzinka:tak::tak:
.. na wyniki trzeba poczekac ale napewno napisze co wyszlo:happy:

Patrysia, i tak będziesz miała bogate święta: masz kochane dzieciątko, zdrowe, a to najważniejsze. A pieniążki, z doświadczenia wiem, że raz są, raz ich nie ma:tak:, taka ich natura:tak:.

Joe nie jest tak zle jak by to moglo wygladac:-D
A z zakupami to tak juz jest kasy w portfelu nie ma a w siatkach z zakupami tez za bardzo nic nie ma:-D
Ja mysle w poniedzialek wyjechac do Polski juz na swieta i ubrac sie konkretnie bo tu nie bardzo jest w co:baffled:

No to masz się z czego cieszyć, chyba każdy na obczyźnie marzy o powrocie do domu:tak::tak::tak:

Witajcie dziewczyny.
Tak myślę i myślę...mogę się do was przyłączyć? Chociaż zaległości nie nadrobię...
Jestem mamą prawie półtorarocznego Jakubka, z którym jestem w domku...
Jesteśmy z Mazur...
Pozdrawiam

reklama
Witajcie z rana, na dodatek zimnego:crazy:

Cześć Atra, mamo Jakuba. Witamy serdecznie:-D:-D:-D:-D:-D:happy2:.

Ja czekam na swojego ślubnego, zaraz przyjedzie z nocki, a mnie nie bardzo chce się spać. Śniły mi się pierniki, może dlatego, że kupiłam sobie w końcu te foremki. Freud miałby ubaw:tak:. Ciekawa jestem, jaki to byłby kontekst seksualny...:dry:Może taki, że mężuś ma nocki, a ja za chwilę dostanę comiesięczną przypadłość kobiecą (chyba że zajdzie się w ciążę):happy::happy::happy::happy::happy::happy: i nici ze sfery intymnej:baffled:.

Ale się rozpisałam. No proszę, od foremek do podpasek...:blink:Ładnie się zaczyna dzień...:-p.

3majcie się i podrzućcie pomysł na placek świąteczny. :tak:

Do góry