reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nic mi się z rana nie chciało ale zdążyłam i okno umyć i obiad ugotować i wyspacerować się:tak::tak::tak:
A teraz kawkę piję i czekam na M bo mamy dziś wizytę z Mają u dentysty, ale to drugi raz więc raczej będzie spokojnie i Maja pozwoli sobie w buźce pogrzebać:tak::tak::tak:

reklama
No niestety zauważyłam u Mai małe brązowe plamki i się okazało że ma dwa ząbki zaatakowane próchnicą no i jeździmy na lapisowanie żeby tą próchnicę powstrzymać. Całe szczęście że Maja jakoś dała się przekonać i pozwala sobie te ząbki pędzlować, no ale w nagrodę zawsze jeździmy do krainy dziecka na piłeczki więc chyba tylko przez to poddaje się tym zabiegom:tak::tak::tak::tak:

Witajcie dziewczyny.

Anaconda, masz dzielną córeczkę, bo mój maluszek uciekłby z fotela dentysty z prędkością światła:tak:

Atra, mężuś po nocce kładzie się spać o 7, więc ciężko byłoby mu się podnieść o 9:happy:. I gratuluję zakupów:happy:

Klaudynka, ciekawa jestem, jak po wizycie elektryka? Przydał się makijaż?:-D.

A ja znowu na noc zostanę słomianą wdową. Mąż do pracy a jak mam się wyżyć ?:dry:

Pozdrawiam, a jak dzieci zasną postaram się jeszcze tu zajrzeć.

Z elektryka mam wszystko w porzadku tylko mamy taki gadzet co pokazuje ile sie zuzywa gazu i elektrycznosci i to zwariowalo caly czas migaly swiatelka to zadzwonilismy po reperetorow :-)
Mialam dzis 3 panow gosci gazownik zajrzal do skrzynki gazowej, i 2 panow elektrykow ktorzy wymienili ten popsuty sprzet na nowy:tak::tak::tak:
Mysle ze makijarz sie przydal chociaz dla dobrego samopoczucia:-D:-D:-D
teraz maly mi marudzi nie wiem czego on chce....:confused::confused::confused::confused:

No samych facetow mialam heheheh:tak::tak:
Maly jak nie zwracam uwagi to sie bawi ale jak zaczne cos do niego mowic albo jesc dac to ryk wiec na necie szperam zeby sie czyms zajac :-):-):-):-)

reklama
Jestem wieczorem.
Dziecko śpi, mąż pojechał do pracy...a ja z psem siedzę.
Anaconda i jak tam po dentyście? Mała grzeczna była?
Joe alex no mój po nocce kładzie się chwilkę po 6...ostatnio przez tydzień czasu spał 15 godzin...ale z własnego wyboru, bo w dzień pracuje prywatnie. No i dzisiaj nie jesteś sama słomianą wdową...więc pisać możemy do rana :-)
Klaudynka no nalot fachowców miałaś ;-) A malutki jak? Jeszcze marudzi?

Kurcze zastanawialismy się dzisiaj jak z wigilią robimy... I chyba u moich i męża rodziców w jeden wieczór nie damy rady być...:crazy:

Do góry