reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie.
Joe alex i mój ślubny miał dzisiaj nockę... ale jakoś nie śniło mi się nic nie wspominając o piernikach :-) A i moja przypadłość niedługo zawita do moich drzwi...no i te nocki wcale nie na rękę mi.
Mały mi zasypia więc siedzę i cicho klikam a jak zaśnie to wir pracy przede mną-obiadek, łazienka i podłogi do sprzątnięcia...a jakiego mam lenia :baffled:
dobrze, ze chociaż rano zaległy mikołajkowy prezent sobie kupiłam to i humor od razu jakiś lepszy :tak:

Atra, Anaconda, co wy dziewczyny macie takiego dzisiaj lenia?:-DZaraziłyście się ode mnie?:rofl2:.

U mnie mężuś jeszcze grzeje łóżeczko, dzieciaki się bawią, pralka pierze, a ja sobie piszę...
A na obiadek pierożki z mięsem... Na specjalne życzenie mężusia. Kupione, a nie robione w domku:tak:

Pozdrawiam serdecznie.

Atra, a co sobie kupiłaś ?

Witam dziewczeta dawno mnie tu nie bylo:tak:
Czekam dzis na elektryka ma byc miedzi 12 a 6 popoludniu wiec nuuudy mam .........nic nie moge robic wrazie czego heheh
Po elektryku mam nadzieje jechac na male zakupy jakies prezenty moze:-):-):-)
Pozdrawiam:-D

Co do malowania tez uwieeeeelbiam sie malowac zawsze jestem umalowana bo bez makijarzu wydaje mi sie ze jestem naga hehhe:-D:-D:-D:-D:-D:-D
I wogole jak ladniej wygladam ....lepiej sie czuje:-):-):-)

Nie wiem czy przystojny ale juz sie umalowalam wrazie czego;-);-);-)
A na naszej klasie grasowalam za pedofilami i jakos nie mialam czasu napisac na BB heheh
Maly spi a ja czekam i czeka i czekam......

czesc

nie zagladalamz rana bo bylam u kolezanki.laura miala kumpele do zabaw:-Dladnie sie bawily to i mamuski mogly poklachac i kawke wypic:rofl2:
My po obiadku zrobilam ryz z warzywkami, Laura w lozeczku a moj na sofie przed tv dalej sie kuruje:tak:

Klaudynka tak co Ty sie lektryka nie wystraszysz bo wiesz moze nie miec makijazu:-D:-D

Anacodna
na swieta nie wyobrazam sobie byc bez rodzinki co roku jezdzimy:-)

Atra
witaj na formu pisz i nie musisz nadrabiac bo sporo tych postow:-D:rofl2:

Joe fajny post z ranka:-D

reklama
Hello! Jakub pospał mi 1,5 godzinki na szczęście zdążyłam sporo zrobić...teraz tylko ciuchy poskładać i wieczorem podłogi zmyć i koniec...jutro laby :-D
Joe alex mąż tak długo ci śpi po nocce? Mój zawsze już o 9 na nogach i do pracy leci he
A co do zakupów to udane. Kopiłam bluzkę już z myślą o wigilii i czapkę-beret z daszkiem. Mąż mi wybierał, i póki co Jakub w niej paraduje :tak:
Klaudynka i co doczekałaś się elektryka? Jakieś piorunujące wrażenie wywarł na tobie?
Ja też jakoś z makijażem lepiej się czuję. Nawet jak sama w domu jestem...a nóż widelec ktoś do drzwi zapuka. A już do ludzi bez "maski" ani rusz :szok:
Właśnie wyszła ode mnie koleżanka, była z synkiem miesiąc młodszym od Jakuba wiec chłopcy wybawili się a my pokawkowałyśmy.

Do góry