reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Atra widze ze imprezy w domku to nie dla Ciebie heheh nie ma jak isc na gotowe i nie trzeba potem sprzatac:-D:-D
W ciazy lezalam bo mialam zagrozona wiec raczej nie wybieralam sie w dluga pozdroz odbyalm taka jedna 2500km:rofl2:

Joe no jak narazie choroby nie ma ale ja za mlodu mialam feeee

Klaudynka
lot w ciazy tez zaliczylam:tak:

Anaconda moja mam mieszka od mamy mojego 300km ale w sieta zawsze jestesmy u mnie jakos moj lubi spedzac ten czas z moja rodzinka mame tylko odwiedza przed swietami:rofl2:

reklama
Anka to może nie tak, ze nie lubię imprez u nas...bo każde urodziny imieniny rocznice wyprawiamy ale święta mają swój urok...taki z dziecięcych lat...I jeżeli mam możliwość to w domu moich rodziców w ten czas czuję się najlepiej.

Bawi sie nadal i gaduli on zawsze taki energetyczny jest lobuziak;-);-);-)

My z malym jak mial 3 miesiace pojechalismy na tydzien nad morze pod namioty podobalu sie malemu on lubi podrozowac:-)

Klaudynka hehe urwisek. No a jak mogło się pod namiotami nie podobać?
My z racji, że mieszkamy na Mazurach już od pierwszego miesiąca życia Jakub całe dnie nad jeziorami spędzał :-)
Anka ;-)

reklama
Eee no to mój śpioszek jest...Chodził i chodzi spać około 20 no i przesypiał całe noce odkąd skończył dwa miesiące. Jako noworodek, nawet w szpitalu budził się tylko raz :tak:

Do góry