reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
czesc

widze ze podjelyscie temat kasy ja sie nie wypowiadam bo u nas to troszke inaczej sie zyje wiec oplat nawet nie wymieniam bo mozna by bylo zawalu dostac:-D:-D

Nocka dla niektorych byla koszmarem u mnie na szczescie L:aura spala do 8:30 ale obudzila sie do polnocy ze dwa razy:baffled: chyba miala koszmary:-(

Patrysia
mialas szczescie ze tylko 1 dzionek biedny Sawcio musial sie pomeczyc troszke Laura juz dzis lepiej z kupami ale za to ida jej dwa zabki i ma lekko podwyzszona temperature:dry:

Dzis udalo mi sie poprac, umyc okno w sypialni i wysprzatc lazienke

Klaudynko witaj ponownie!!

Ale się rozpisałyście:szok:, miałam kilka stron do przeczytania...:szok:.

Klaudynka, no wreszcie jesteś:-). Pewnie siedzisz teraz na facebook'u;-).

Okazało się, że muszę lecieć, bo maluszek zrzucił na siebie ekspres do kawy schowany w szafce:rofl2:. Choinka, zawsze coś...:crazy::no::baffled:

hej hej
ale mam ubaw mamy konferencje na skypie :-D
anka - not o bdzie teraz troche marudna ale wyjda jej szybko zabki :tak:
joe alex - ekspres :confused: i co ...

Joe Jeżeli chłopa można nazwać szkrabem, to tak właśnie jest.;-):-D:-D:-D
Moje urwisy dzis ani myślą iść spać. Na środku dywanu wybudowane miasto, dźwigi, autka.... i zabawa na całego. Szkoda , że w ciągu dnia tak się nie bawią... tylko sprzeczają , kłócą lub biją.:crazy:
A ja się grzeję koło małżona.Tzn. leczę się.:-p:-)
A meczyk wasi mężowie nie ogladają?

witam, pamietacie mnie jeszcze?:rofl2: wpadłam na momencik przywitać się ;-) mam urwanie głowy z budową i do tego jeszcze ten kurs, brakuje mi na wszystko czasu:-(

reklama
Do góry