reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wy to mnie nie lubicie chyba...:baffled:
Bo kiedy się nie pojawiam to zaraz wszystkie znikają.:-(
Dobra lecę musze pozmywac i jeszcze parę rzeczy zrobic.No i pewnie znowu poznym wieczorem będę.Miłego popołudnia;)

anabuba lubimy lubimy i to bardzo:tak::tak::tak::tak::tak:
a ja jestem ze szczecina a co do pamperków to ja próbuje kupuje wszystkie tańsze jakie spotkam tylko nie ceratkowane bo odparzają antka i nie na taśme tylko na rzep:tak:no więc jak była promocja na hagisy to kupowałam je bo 84 sztuki były za 35 zł a potem pampersy 200 szt za 95 zł no a teraz te z ryneczku pani mi zachwalała i naprawde są świetne:tak::tak: a tak wogóle to ja jestem maniaczka przecen i wtprzedaży julke i adama po nowym roku opkupiłam właśnie na wyprzedażach julce kupowałam bluzeczki w smyku 5-10-15 H&M po 10 20 zł jakościowo świetne kurtkę na przyszłą zime jej kupiłam w smyku za 44 zł przeceniona ze 120 :szok: adamowi spodnie bluzy sweterek po 15-30 zł więc naprawde się opłacało a największe przeceny ma zawsze reeserwerd kids tam przeceniają nawet ze 100zł na 15 zł i uwielbiam ubrania od nich bo są super gatunkowo i fajne mają te ubranka............. a ostatnio zaszłam do wójcika bo wielkie plakaty mega wyprzedaż myśle zobacze bo muszę antkowi body na krótki rękaw dokupić bo zostały mu tylko jedne:szok: wchodze pytam pani mówi tak mamy akurat na wyprzedaży pokazuje naprawde śliczniutkie ale cena ............ 40 zł po przecenie ma się rozumieć :szok::szok: grzecznie podziękowałam i już nie zachodze do nich bo za drogo jak dla mnie ..... ale była dzisiaj u mnie koleżanka i powiedziała mi że w realu są fajne body już od 5 zł za takie bieliźniane a 10-12 za takie z wzorkami podobno fajne

A moja pogardziła drugim daniem :no:

Chyba za bardzo się opiła...

Jeszcze jedno...
Kobitki, kiedy dzieci zaczynają same zdejmować majtki do sikania??

reklama
Do góry