reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Klaudia ma zapalenie gardla i dostala ospamox,mucosolvan i krople sinecod:szok:
Teraz czekam na decyzje ze szpitala czy moge z nia przyjechac na ta gastroskopie:wściekła/y:A juz mialam tak wszytsko ladnie poukladane na jutro:crazy:

ATRA:-)Ja rowniez gratuluje pieknych ocenek z egzaminow:tak::tak::tak:

A Ci moi sasiedzi to maja remont juz od cho-cho tylko zastanawieam sie po co skoro i tak maja miec eksmisje na wiosne:confused:A tak wogole to potrafia dac jeszcze wiecej czadu niz dzisiaj:szok:

Ja tez nie robir obiadku bo tesciowa powiedziala ze zrobi po pracy:szok::szok::szok:
Dominik je w przedszkolu a dziewczynkom kupilam jakies nowe danie firmy hipp "LASAGNE BOLOGNESE";-)

Z tym remontem to tak jak, moi sąsiedzi, wprawdzie nie przez ścianę tylko z domu obok... Ciągle stukanie wiercenie. Śmierdzi farbą labo czymś innym. Zawsze tony styropianu, tylko domu jeszcze jakoś nie ocieplili... Co oni robią z tym styropianem:confused:

Teraz to nic, gorzej jak sie ciepło zdobi:wściekła/y:

Witajcie południowo;)
U nas tez jakas noc dziwna,tzn Weronika oczywiście obudziła się na mleko,ale mi sie cała noc śniły jakies głupoty i mojemu P tez.
Ja wyszłam z dziewczynami na spacerek ,Weronika na swoich nogach:-)Chrype jeszcze ma ale nie jest zbyt duza bo ja lecze zyrteckiem ciągle.no i poszła spac.Paulina pracuje z terpeutką,dziś na obiad wczorajsza zupa i jakis sosik ,więc mam labę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11:-D

A propos nocy, to spałam jak zabita. Pierwszy raz od jakiegoś czasu, nic mi się nie śniło :-) I dobrze bo jak nie rodzenie dziecka to jakieś koszmary :szok:

Ale przez ta pogodę jakas zakręcona jestem...:baffled:
dowikla zdrwia dla dziewczynek,lpeiej przełożyc ta gastroskopię niz pózniej miec jakies powikłania.
U mnie jutro rano ksiądz po kolędzie o 9.znaczy że musze wsatc wcześniej i sie nie wyspię:wściekła/y:
Teraz przez ferie to ja wstaje ok.9 a dziewczyny po 9,no wiec będe musiala wstac po 7 żeby rozpalic w piecu,wszytsko naszykowac,siebie wyszykowac,pobudzic babuchy itd:baffled:
Ale mamy od niedawna nowego proboszcza a za rok komunia to trzeba go przyjąc....

Posiadanie własnego domu jest fajne,najgorsze to rozpalanie w piecu i wybieranie węgla....
Ale mam podgrzewana podłogę w kuchn,łazience i na korytarzu:-D:-D:-D Tylko w salonie nie,ale lepiej sie spi.No i jeszcze górę trzeba wykonczyc,ale nie wiem za co...

U nas grzeje się gazem...

Dodam jeszcze, że mieszkamy w starym domu ( lata pięćdziesiąte) z moją babcią. Babcia na parterze, a my mamy oddzielne mieszkanie urządzone na piętrze.

Jam mam iść dwa piętra w dół, o zimnego garażu, żeby skontrolować piec, to zakręcić przykręcić to mną wzdryga... Niestety wychowana jestem w bloku, z centralnym. No ale do wszystkiego da się przyzwyczaić...

Jak bym musiał dorzucać do pieca to bym musiała i już... Ale wcale mi się do tego nie śpieszy ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry