reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja jestem skorpion :-D

Wszystko się zgadza, zadziorna i z charakterem. :-D

Moje dziecię po dzisiejszym spacerze, zaczyna znowu być sobą :-)
Ale się cieszyła z wizyty w parku:happy:

reklama
Witam wieczorowo.

Ja tylko na moment życzyć wam miłego wieczora i przyjemnej nocki:tak:.

Mam strasznego nerwa na mojego M i zaraz wyjdę z siebie. Dużo by pisać, ale jutro czeka nas poważna rozmowa. Macie też tak, że chciałybyście dosłownie udusić swojego faceta? Bo ja tak właśnie mam...:crazy:.
Jak będę miała natchnienie, to jutro napiszę w czym rzecz. A jak nie będzie mnie na BB kilka dni to będzie oznaczało, że już go udusiłam i zamknęli mnie w pace...:rofl2:.
W więzieniu może będzie internet to będziecie miały relację na bieżąco...:tak::-D:-D:-D.

atra-gratuluje zdanych egzaminów a stopnie no no super:tak::tak::tak::tak:
joe alex-pewnie że wszystkie kochamy naszych facetów mocniutko co nie zmienia faktu że są dni że można ich zabić :wściekła/y::wściekła/y:no ale przecież oni są z marsa:-):-)
dowikla-to witaj w klubie ja też mam dzisiaj dzień do bani głowa mi pęka antek szalał i prawie cały dzień na łapkach u mamusi tylko na spacerku był ok i tym sposobem gotowałam obiad mając go w większości na łapkach a zaplanowałam sobie dzisiaj na obiad zrazy z cebulką i ogórkiem ziemniaczi surówke z pekinki więc to był nie lada wyczyn a że obiad był na 19 to już inna sprawa i po takim dniu noszenia małego plecy mi pękają:no:
ale co tam nareszcie wieczór o 21.30 wykąpiemy antka dostanie mleczko i lulu a my dzisiaj razem z nim bo ostatnio siedzimy sobie do 1-2 a o 5 jak się antoś budzi do karmienia to jesteśmy nieprzytomni:rofl2:

Witajcie kobitki;)
Weronika nadal ma chrypę,większa niz wczoraj ale to jednak bedzie alergiczne,bo na szczęście bez kaszlu i bez goraczki i ogólnie dobre samopoczucie:-)
Daje jej 2 razy dzinnie zyrtec i do tego wpano i wit c.Mam nadzije że niedługo przejdzie.skoro ona teraz tak reaguje na wziewne alergeny to co to bedzie pozniej?:-(

-j- ja tez się bałam cc,Pauline rodziłam naturalnie i wolałabym drugi raz sie pomęczyc niz miec cc,ale róznie to bywa.Ja przezd cc miałam 3 operacje więc wiedziałam że bedzie nieprzyjemnie,że szew boli,ciagnie itd to i łatwiej było mi dojsc do siebie.No i faktycznie wez sobie jakis apap czy panadol,bo na poczatku daja przeciwobólowe apozniej to zalezy w jakim szpiatalu.Lepiej miec ze soba cos przeciwbólwego.

Czy ktos cos pisał o skorpionach?:-DJa jestem skorpion no i coz,mam charakterek,bywam zadziorna i jeszcze wiele innych paskudnych cech.:-)a męża mam barana-2uparciuchy z nas ale jakos te w sumie 10 lata jakos ze soba wytrzymalismy;)

reklama
Do góry