reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Joe daje/dawalam Laurze Lakcid no ale coz dzis dostala cos innego bo najwyrazniej nie dziala na nia ten lakcid:dry:

Mama Helenki Laura tez do tej pory tzn do wirusa 2 butelki z kasza musiala miec bo inacze byla glodna:rofl2:

reklama
a ja wam zazdroszcze tego że dzieci z butelki jedzą serio........... mój adam jak miał 5 m-cy i dostał kaszke łyżeczką to już butelki nie wzioł do buzi julia to amo a czasami jak mi się spieszyło to nerwa miałam boooooooooooo taaaaaaaaak pooooooooowoooooooooooliiiiiiiiiiiiiii:tak:

cześć dziewczyny, szalejecie z tym pisaniem nie ma co:-D:-D:-D
-j- i Mama Helenki zazdroszczę Wam przyszłych dzidziusiów:sorry2: ale w tym pozytywnym znaczeniu oczywiście:tak: jakoś mnie tak dzisiaj naszło, że też chcę mieć dzidzię:confused:

malinka dziewczyno skąd Ty masz tyle energii? podziel się ze mną :blink: mi się nic nie chce, jak wracam do domu to robię to co muszę jak najszybciej i padam, chyba słońca mi brakuje:tak:a tu nic tylko szaro i ponuro, dobrze że chociaż mgła już dzisiaj opadła
Anka zdrówka dla Laurki, bo coś ją choroby ostatnio nie oszczędzaja:no: mojej Misi na luźne kupki dawałam Dicoflor30, to probiotyk i syropek ale już na receptę

reklama
Do góry