reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anabuba, dalej na diecie, tylko bardziej rozsądnej. Dostało mi się wczoraj od M. Takie suuuper kazanie dostałam, że poszło mi w pięty...
A ty to dzisiaj miałaś zalatany dzień...:szok:

reklama
To dobrze,że już tak nie szalejesz;)
myślałam że już nikogo nie ma,bo jasię tak pjwaiam jako ostatnia ciagle:-)
Oj zalatany dzien.Jutro juz taki normalny,Paulina jedzie na jakies przedstawienie ale w trakcie lekcji.
Chlopcy juz spią?

Witajcie nocą!!!:-D:-D:-D
U mnie też już wszyscy śpią, ja też powinnam się kłaść bo rano mam problem z obudzeniem się, oczy mi ropieją i nie mogę ich rano otworzyć, to pewnie z małej ilości snu:-):-):-)

Widzę że my agunia jak zwykle obie na straży:-D
Ja tez w sumie jestem zmęczona i powinnam juz spac bo cały tydzień tak spie po 7 godzin,a dla mnie to za mało!Ale wyśpię się w sobotę i neidziele bo do szkoły nie trzeba wstwac

Anabuba bo ktoś musi zamknąć drzwi, a kto jak nie my, zawsze ostatnie tu zaglądamy:-D:-D:-D
Ja dzisiaj długo nie posiedzę, bo strasznie mam oczy czerwone:szok: chyba od komputera:baffled::baffled::baffled: i zaczynam kiepsko widzieć, coś mi się obraz rozmazuje:confused: i nie mogę złapać ostrości. A do tego swędzą mnie powieki, jakieś uczulenie mi się przyplątało chyba, tylko nie wiem na co?

No nie tak znowu cały dzień, większość dnia spędziłam poza domem. Do południa tylko małe porządki robiłam i troszkę podczytywałam co piszecie

Ostatnia edycja:
reklama
Okład zrobię sobie już jutro, nie chcę się tłuc w kuchni bo rodzice już śpią. Teraz uciekam do łóżeczka, tylko nie wiem jak ja usnę bo m strasznie chrapie:baffled:, masakra. Podobno chrapanie jest coraz częstszą przyczyną rozwodów:szok::szok::szok:
Dobrej nocy dziewczynki, do jutra (już trzeci raz wklejam tego posta i nie chce wejść)

Do góry