reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mój P tez chrapie-to wtedy albo mu zatykam na chwilę nos,albo go szturcham żeby sie na bok przekręcił:-)
Ale jak juz zasnę to mnie nic nierusza oprócz płaczu dziecka:-)
Miłej nocki Agunia:-D
Ja tez uciekam,moze jutro uda mi sie w dzieńznalezcchwilę żeby zajrzec do was.ALe i tak zycze miłego piatku dziewczyny!!!!!!!!!!!11:-)

Dzień dobry :-)

Widzę że jak zwykle buszowałyście po nocy ;-)

My z M usnęliśmy obydwoje oglądając TV :rofl2:

Dzisiaj u mnie nie pada, w końcu mała będzie mogła pohasać po parku :rofl2:

Miłego dnia

hehehhe.za mało!!!!;)
wstaję przed 7 w tygodniu,bo Paulina na 8 do szkoły;)
W weekend odespię;)
Zawsze lubiłam spac,ale w ciąży gorzej mi było opanowac sen niż teraz,szczególnie w pierwszym i trzecim trymestrze:-)
a teraz....jakos tam idzie.2pobudki w nocy przez Weronika-jedna koło 3-na picie albo oszukane mleko,a druga koło 6 na kasze.Ale wstje jak automat.Odkąd się urodziła to dosłownie tylka kilka nocy przespała całe,więc idzie się przyzwyczaic;)
No i zawsze moge się obudzic kawą:-DA że po kawie i tak mam niskei ciśnienie bo nawet 100/60 to moge i 3 wypic i pójdę spokojnie spac.]U nas nie pada,wczoraj tez nie padało,ale ostatnio ciągle są mgły,więc jest niezbyt przyjemnie.Ale spaCER obowiązkowy niestety-do szkoły

No ja z tym spaniem teraz mam problem :-(

Budzę się w nocy i nie mogę zasnąć, potem chodzę niedospana:baffled: A kawkę mam ograniczoną:dry:

Z tego wszystkiego zaczęłam Helenie zakładać pieluchę na noc, żeby chociaż ona mnie nie budziła dodatkowo, pewnie potem będę tego żałować...

U mnie też nie najładniej, ale Helena bez spaceru dostaje kota w domu ;)

Witam Wszystkich.Widzę że poranne pogaduchy sie zaczęły :-) Oliwka dziś w nocy budziła nam sie z 4 razy z płączem.Chyba znowu zeby zaczynaja sie odzywać.I wstaliśmy o 8.00.JUz jesteśmy po sniadanku.Trochę ogarnę tu i w ówdzie bo córka zrobiłą nieziemski sajgon w pokoju.A potem uciekamy na spacerek :-) Miłego dzionka :tak:

reklama
witam piątkowo:-D
ja dzisij się wyspałam wczoraj szybko padłam bo brzucho mnie bolał przez ten @ więc jak antocha zasnoł o 21 to ja tylko prysznic i lulu a on dziś spał pięknie od 21 do 7.15:-D:-D poczym zjadł mleczko i poszedł spać dalej do 9.10 :szok:a że adam do szkoły ma dzisiaj na 13.30 to spaliśmy razem wszyscy do 9 o odrazu wszyscy mają świetne humorki i jeszcze w piżamach ganiamy:rofl2:

Do góry