reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
to znowu ja ;)
na chrapnai jest spray do gardła.koleznki mąż używa i pomaga.nie pamiętam nazwy ale jakis spray nachrapnie
dowila a jka Twój tak długo uzywa kropli do nosa to juz pewnie ma tak wyniszczona sluzówkę że hoho!!!Kropli sie używa 3-5dni!!!!!!!Lepiej niech sie pomęczy trochę i kupi sobie sterimar i psika do nosa albo marimer.Niech mu sie sluzówka odbuduje!!!

a nerwa dzisiaj na nich wszystkich miałam że ho ho oj oberwali po uszach bo moje dzieci to urodzeni bałaganiarze we wszystkich kątach coś a jak już otworzyłam u nich szafę celem wyciągnięcia Adamowi koszuli i zobaczyłam jaki tam syf zrobili łącznie z wywaleniem poprasowanej pościeli to już :wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:no i oberwało im się i tym sposobem mają zajęcie na wieczór adam kończy lekcje o 16.45 przyjdzie zjemy obiad i będą sprzątać nie daruje im dzisiaj chociaż P się śmieje że ja to się im wiecznie odgrażam a potem i tak za nich robie no i jemu też się oberwało:nerd:będzie tu mi zaczynał z kobietą co ma @ się nie dyskutuje:tak:no a teraz poszli adama wszyscy odprowadzić do szkoły i odrazu jakiś spacerek zaliczą a ja mam chwilę ciszy:happy:
a jutro robimy przemeblowanie jak ja to lubię P troche mniej ale tym razem i on chce:tak::-D

ANABUBA:-)Ja to wiem,On to wie i nawet tesciowa o tym wie:szok:Ale co z tego skoro On jest uparty jak osiol:crazy:
Jak zgubia sie Jemu gdzies krople to zaraz kupuje nastepne i tak w kolko
On uzywa Xylometazolin dla doroslych

ja też nie mogę sobie wyobrazić siebie chrapiącej:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

MALINKA:-)
O sprzataniu w szafach mi nic nie mow:rofl2:Bo ja dostaje furii jak moj Dominik sam szykuje sobie ubranka i to przewaznie te spod spodu:szok:gdzie moje ukladanie idzie na marne:no:
A dziewczynki to otwieraja sobie swoja"garderobe"i sie w niej chowaja i zamykaja a i czasami zdarzy im sie wyrzucic czesc ciuszkow.
A najbardziej to uwielbiaja otwierac swoje szuflady ze skarpetkami i rajstopami i roznosic je po caly pokoju,nie mowiac juz o mojej szufladzie z bielizna:szok::crazy:
Co ja sie musze nabiegac za nimi i nasprzatac

a o kroplach do nosa oglądałam ostatnio program jakie to szkodliwe i że to podobno nałóg jak się tego długo używa ale weź tu wytłumacz coś facetowi przecież oni wiedzą lepiej:crazy::rofl2:

no moi mają tak samouwielbiają ubrania z dna i wtedy wsztstko się rozwala ale oni się tłumaczą że to moja wina bo to ja im na dno układam to co lubią:szok: a julia jak była młodsza to uwielbiała wywalać wsztstko z szafek szuflad i ubierać to na siebie ona to urodzona modelka uwielbia się ubierać przebierać pozować no i ku mojej rozpaczy uwielbia róż i kocha dode:szok:jak ja jej kupuje ubranka to staram się co by tego różu było jak naj mniej ja lucię ją w bieli zieleni błękicie ale jest jeszcze babcia dziadziuś tatuś którzy stroją ją w te różowości:dry:no inna też prawda że w sklepach tych różowych łaszków dla dziewczynki też jest najwięcej:tak:

reklama
Do góry