A moja Oliwka dzis zrobiła strajk głodowy,wczoraj zreszta też ale nadrobiła wieczorem a dziś kaplica.Jest dzis tylko o kaszce i serku Danio i koniec.Spałą ponad 3 godziny,zrobiłąm jej teraz obiad,wziełą 3 razy do buzi i nie chce więcej.Nie wiem co ma juz z nia robić.Je teraz mi po 2 lub 3 razy dziennie i to małe porcje.Mówi tylko nie odwraca głowe i nie da rady jej podac jedzenia.
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Miłego piątku kobietki :-)
Ja wiozę Helenkę do babci a my z M na party
Ja wiozę Helenkę do babci a my z M na party

agunia-ln
Fanka BB :)
ANABUBA:-)Ja to wiem,On to wie i nawet tesciowa o tym wieAle co z tego skoro On jest uparty jak osiol
Jak zgubia sie Jemu gdzies krople to zaraz kupuje nastepne i tak w kolko
On uzywa Xylometazolin dla doroslych
dowikla wczoraj oglądałam DD TVN i pisała do nich maila kobieta, której mąż też od 10 lat nadużywa kropli do nosa, to Ty?
dowikla wczoraj oglądałam DD TVN i pisała do nich maila kobieta, której mąż też od 10 lat nadużywa kropli do nosa, to Ty?
Nie ,to nie ja

Ale szkoda ze nie ogladalam
Agnes z ajkiego dnia Twoja Oliwcia?bo jest chyba z miesiac starsza od Weroniki.Ile ma wzrsotu i ile waży?
Ja prasownaie odrabiałam w tamtym tygodniu:-)i narazie mam spokój![]()
mierzyłam ją ale się kręciła tak ok 84 cm wzrostu :-) A Twoja córa jak????
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Mam nadzieję, że jakoś się trzyma.... Wszystkie czekamy, kiedy się rozpakuje...Mam wiadomosc od Justynki:-)
Jeszcze w dwupaku,ale tylko do nastepnego tygodnia:-).Juz niedlugo.Pozdrowienia dla bb ciotek

reklama
Podziel się: