reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MALINKA:-)
Moje dzieciaki tez uwielbiaja Dode:szok:
Jak slysza ta piosenke "nie daj sie "to juz jest koniec:tak:
Wszyscy stoja przed telewizorem i patrza i tancza:-)
No a dziewczyny juz wiedza kiedy ona odbiera tel i zawsze przekladaja raczki do ucha w tym momencie i mowia "HALO"
Jesli chodzi o roz to chyba az glupio sie przyznac ale ja tez lubie:-D

reklama
Ja podobno raz w zyciu chrapałam,mój M mi mówił. Trudno mi w to uwierzyć :-) nie wyobrażam sobie siebie chrapiącą :-D
A ja podobno chrapałam w ciąży ,a teraz zdarza mi się jak jestem przemęczona.Mój ślubny chrapie co noc i nie mam oporów z budzeniem go i przekręcaniem bo nie potrafię przy tym zasnąć:crazy:

dowikla nie zdaje Ci się Oliwka jest duza jak na swój wiek ale to po tatusiu :-)tata jest wysoki 1m80 nie to co ja 1m65 :-D jak jesteśmy na spacerze to ludzie myślą że Oliwka ma skończone 2 latka.

Anabula Oliwka jest z 14 września :-)
Nie wiem ile ma wzrostu ,ale dziś ją zmierzę to ci napiszę,z wagę też nie jestem na bierząco,z 2,5 mies temu ważyłą 11kg200g ale teraz stajkuje i podkoczyła dogóry bo widzę po spodniach że urosła to wydaje mi się że też spadłą z wagi ale gdzieś za 2 tyg idziemy na szczepienie to się dowiem

Oliwka jeszcze spi :tak: kurcze to juz 2,5 godz moglaby jyz wstac:tak:juz czuje o ktorej pojdzie wieczorem spac:-Dno to jest dzis dlugie wieczorne siedzenie.

agnes oliwcia to sama słodycz a śpi identycznie jak moja julka;-)
prasowanie co to dla was taki ból???????????????? ja prasuje średnio co drugi dzień wszystko jak leci P się śmieje ze mnie jak prasuje majtki i skarpetki a najbardziej lubie prasować koszule i mam to szczęście że moje chłopaki lubią chodzić w koszulach:-D:-D:-D
dowikla jula też jak widzi dode w tv to zaraz tańczy no i razem ze mną kocha feel:happy::happy::happy::happy::happy:

AGNES:-)Moj M tez ma ok 180 a ja 162 a moje dzieci to jakies krasnoludki chyba w porownaniu do Twojej Oliwci:-D:-D:-D:szok:

MALINKA:-)No z tym prasowaniem to rzeczywiscie jestes niemozliwa:-D:-D:-D;-);-);-)Podziwiam Cie na maksa:tak::tak::tak:Nic tylko "pozazdroscic"takiego hobby:-D:-D:-D

A my jestesmy wlasnie po spacerku:tak:Cala trojka sie wybiegala:-)Teraz siedza i ogladaja mini-mini
M juz w domu ale poszedl na kibelek wiec mam z pol godz spokoju:-D:tak:

reklama
A ja znowu walczę ze snem mojej panienki:baffled: Mimo iż się wyhasała w parku nie poszła spać o przyzwoitej porze, a teraz walka...

A u mnie dzisiaj nawet słońce wyjrzało, ale było miło :-)

Do góry