reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziekuje Agnes

Joe spala mi popoludniu za dlugo idlatego nie chciala spac co ja dalam do lozeczka to sie darla w nieboglosy heheh my w lozku zasnelismy predzej niz Laura w lozeczku:-D

reklama
co do imprezki to my robimy jak juz w domku znajomi przyjezdzaja z coreczka dzieci spia a my sobie drinkujemy
Jak byla moja mama u nas to mielismy na dyskoteke sie wybrac a skonczylo sie na milutkiej kolacji na miescie:-)

Ja też nieraz mam podobnie z Oliwka tylko że w nocy jak się obudzi i nie chce spać to ja usypiam predzej niż ona a ona sie bawi sama w łóżeczku nawet nie wiem kiedy pada.Potem tylko sie przebudzam to ją przykrywam.Włąsnie wasze dzieciaki też się stale odkrywają w nocy ??????

Agnes Laura spi cala noc odkryta heheh dlatego kupuje pajace do spania Nie znosi sie przykrywac a i tak spi z kolderka w lozeczku
Zazwyczaj kolderka jest pod nia :-D
Laura spi na kolanach z dupka u gory to jej ulubiona pozycja a raczki ma podkurczone pod brzuszek:rofl2:

Oliwka nienawidzi być nakryta,dlatego też na zimę pokupywałąm jej cieplutkie pajace i śpi pod cienkim kocykiem ale i tak zawsze go skopie z siebie.A ja mam taka manię że wstaje kilka razy w nocy do niej i ją nakrywam -mam takie wrażenie że jest zmarznięta.Może dlatego że ja jestem straszny zmarzluch he he

Ja nawet latem przy najwiekszym upale nie usne jeżeli nie będę nakryta chociaż cieniutkim kocykiem.A zimą czyli teraz śpię w skarpetkach .Prosze sie nie smiać.Marznę i tyle.

nasz antek mimo że taki malutki też strasznie się rozkopuje i przekręca tak że rano często lerzy w poprzek łóżeczka:-Da starsze przez sen potrafią rozebrać kołdrę z powłoczki no i adam który śpi na górze na łóżku piętrowym potrafi rano mieć nogi spuszczone na dół tak że wiszą julci nad głową:-):-):-D:-D

reklama
No to mam tak samo :)) dobrze ze moj grzeje jak kaloryfer:-D mam pewnosc ze nie zmarzne
Mi Laura wlasnie sie przebudzila i juz stala w lozeczku z rekami w moja strone zebym ja wyciagnela:rofl2:

Do góry