Anka Oliwka pierwszego zeba dostała jak miałą 10 mies -czyli jeszcze później niz Twoja.I wychodza jej jakos nie pokolei.Ma Jedynki dolne i górne,dwójki dolne,na górze to są czwórki lub piatki-nie wiem dokładnie i na dole przebijają sie teraz czwórki z jednej i z drugiej strony jednocześnie.A dwójek górnych cos nie widać.jakos tak dziwnie to wszystko u niej wychodzi.
reklama
agunia-ln
Fanka BB :)
Na szczęście skończyło się na strachu, jesteśmy cali
chociaż łomot był spory i uderzenie dość mocne,
cały tył samochodu skasowany, bagażnika nie można otworzyć, poleciał reflektor, zderzak, klapa i jeszcze kilka innych rzeczy

Ale to tylko maszyna najważniejsze, że Misia cała

agunia-ln
Fanka BB :)
Z tych nerwów strasznie trzęsły mi się ręce, że nie mogłam utrzymać długopisu przy pisaniu oświadczenia

i jeszcze potem długo mnie trzymało.
Zmykam spać, mam dość wrażeń na dzisiaj
Życzę Wam spokojnej nocy i żeby dzieciaczki obudziły się dopiero rano, mamusie też muszą się czasem wyspać

Zmykam spać, mam dość wrażeń na dzisiaj

Życzę Wam spokojnej nocy i żeby dzieciaczki obudziły się dopiero rano, mamusie też muszą się czasem wyspać

anka26_x_07
Mama Laury :)
Agunia wspolczuje stresu dobrze ze jestecie cali
Agnes u nas tez bylo niepokolei hehehe
Dobranoc
Agnes u nas tez bylo niepokolei hehehe
Dobranoc
agunia in to straszne:-
-
-
-(kurcze szczęście w nieszczęściu że nic się nikomu nie stało

a jak malutka po tym wszystkim???????sama miałam kiedyś wypadek nie z mojej winy a traume miałam bardzodługo..................a firma ubezpieczeniowa to inna historia...........................a auto poszło do kasacji a z pzu nie mogłam dojść do porozumienia

dbra ja też mykam spać i P się dobija do kompa a miał czytać
do jutra dziewczyny:-)

dbra ja też mykam spać i P się dobija do kompa a miał czytać

Dziendobrek :-) Ja dzis jestem wsciekła,pokłuciłąm sie ze swoim M
Poszło o chrapanie,kurcze dzis to dał popalić-budziłąm sie co chwila przez niego a na dodatek Oliwka też robiłą sobie przerwy w spaniu.JUż mu dzisiaj powiedziałąm że jak nie kupi sobie czegos na chrapanie to nie spimy w jednym łózku
kurcze głowa mi dzis pęka,musze wziąść jakąś tabletk e-masakra
czas na sniadanko życz ę wszystkim smacznmego.dopiero wstaliśmy:-)

witam się weekendowo
ja wyspana dzieci też tylko mój P zmęczony no ale jak się do 3 siedzi przed kompem w celu udoskonalenia go to już tak jest

my już po śniadanku pijemy kawkę dzieci siedzą przed tv i oglądają CN ja czekam aż antocha się wyśpi nakarmie go i znikam z nim do sklepu a P z dziećmi zabiera się za przemeblowanie ich pokoju postanowiły dzieci że już nie chcą łóżka piętrowego tylko 2 łóżka osobno na szczęście tą piętrówkę można rozstawiać więc będą dziś działać

ja wyspana dzieci też tylko mój P zmęczony no ale jak się do 3 siedzi przed kompem w celu udoskonalenia go to już tak jest

my już po śniadanku pijemy kawkę dzieci siedzą przed tv i oglądają CN ja czekam aż antocha się wyśpi nakarmie go i znikam z nim do sklepu a P z dziećmi zabiera się za przemeblowanie ich pokoju postanowiły dzieci że już nie chcą łóżka piętrowego tylko 2 łóżka osobno na szczęście tą piętrówkę można rozstawiać więc będą dziś działać

reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam :-)
Ale poszalałyście w nocy
Ja to teraz mam jakiś pęd na wyjścia z domu, no ale to chyba dlatego ,że mam wizję co się będzie działo jak maleństwo przyjdzie na świat.
Moje Helenka zaczęła zostawać z babcią dopiero jak skończyła jakieś 15 miesięcy, wcześniej albo jeździła z nami albo goście wpadli po prostu do nas. Ale jak jestem w ciąży to jakoś nie chce mi się sprzątać po gościach
Straszny leń mnie dopada.
Widzę, że poruszyłyście temat ząbkowania. Mojej pierwszy ząb wyszedł jak miała 13 miesięcy skończone
też słyszałam, że ząbki które wychodzą później są mocniejsze, ale ile w tym prawdy
Ja już po kawce i śniadanku, zbieram się niedługo do mojej królewny.
Miłego dzionka
Ale poszalałyście w nocy

Ja to teraz mam jakiś pęd na wyjścia z domu, no ale to chyba dlatego ,że mam wizję co się będzie działo jak maleństwo przyjdzie na świat.
Moje Helenka zaczęła zostawać z babcią dopiero jak skończyła jakieś 15 miesięcy, wcześniej albo jeździła z nami albo goście wpadli po prostu do nas. Ale jak jestem w ciąży to jakoś nie chce mi się sprzątać po gościach

Widzę, że poruszyłyście temat ząbkowania. Mojej pierwszy ząb wyszedł jak miała 13 miesięcy skończone

Ja już po kawce i śniadanku, zbieram się niedługo do mojej królewny.
Miłego dzionka

Podziel się: