reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anka Oliwka pierwszego zeba dostała jak miałą 10 mies -czyli jeszcze później niz Twoja.I wychodza jej jakos nie pokolei.Ma Jedynki dolne i górne,dwójki dolne,na górze to są czwórki lub piatki-nie wiem dokładnie i na dole przebijają sie teraz czwórki z jednej i z drugiej strony jednocześnie.A dwójek górnych cos nie widać.jakos tak dziwnie to wszystko u niej wychodzi.

reklama
Na szczęście skończyło się na strachu, jesteśmy cali :tak:chociaż łomot był spory i uderzenie dość mocne,:crazy: cały tył samochodu skasowany, bagażnika nie można otworzyć, poleciał reflektor, zderzak, klapa i jeszcze kilka innych rzeczy:crazy::crazy::crazy: Ale to tylko maszyna najważniejsze, że Misia cała:tak:

Z tych nerwów strasznie trzęsły mi się ręce, że nie mogłam utrzymać długopisu przy pisaniu oświadczenia:baffled::baffled::baffled: i jeszcze potem długo mnie trzymało.
Zmykam spać, mam dość wrażeń na dzisiaj:confused:

Życzę Wam spokojnej nocy i żeby dzieciaczki obudziły się dopiero rano, mamusie też muszą się czasem wyspać:-D:tak::-D

agunia in to straszne:-:)-:)-:)-(kurcze szczęście w nieszczęściu że nic się nikomu nie stało:tak::tak::tak::tak:a jak malutka po tym wszystkim???????sama miałam kiedyś wypadek nie z mojej winy a traume miałam bardzodługo..................a firma ubezpieczeniowa to inna historia...........................a auto poszło do kasacji a z pzu nie mogłam dojść do porozumienia:no::no::no::no:
dbra ja też mykam spać i P się dobija do kompa a miał czytać:crazy: do jutra dziewczyny:-)

Dziendobrek :-) Ja dzis jestem wsciekła,pokłuciłąm sie ze swoim M :wściekła/y: Poszło o chrapanie,kurcze dzis to dał popalić-budziłąm sie co chwila przez niego a na dodatek Oliwka też robiłą sobie przerwy w spaniu.JUż mu dzisiaj powiedziałąm że jak nie kupi sobie czegos na chrapanie to nie spimy w jednym łózku:tak: kurcze głowa mi dzis pęka,musze wziąść jakąś tabletk e-masakra:sorry: czas na sniadanko życz ę wszystkim smacznmego.dopiero wstaliśmy:-)

witam się weekendowo:-D
ja wyspana dzieci też tylko mój P zmęczony no ale jak się do 3 siedzi przed kompem w celu udoskonalenia go to już tak jest:szok::szok::szok:
my już po śniadanku pijemy kawkę dzieci siedzą przed tv i oglądają CN ja czekam aż antocha się wyśpi nakarmie go i znikam z nim do sklepu a P z dziećmi zabiera się za przemeblowanie ich pokoju postanowiły dzieci że już nie chcą łóżka piętrowego tylko 2 łóżka osobno na szczęście tą piętrówkę można rozstawiać więc będą dziś działać:rofl2:

reklama
Witam :-)

Ale poszalałyście w nocy :tak:

Ja to teraz mam jakiś pęd na wyjścia z domu, no ale to chyba dlatego ,że mam wizję co się będzie działo jak maleństwo przyjdzie na świat.
Moje Helenka zaczęła zostawać z babcią dopiero jak skończyła jakieś 15 miesięcy, wcześniej albo jeździła z nami albo goście wpadli po prostu do nas. Ale jak jestem w ciąży to jakoś nie chce mi się sprzątać po gościach:baffled: Straszny leń mnie dopada.

Widzę, że poruszyłyście temat ząbkowania. Mojej pierwszy ząb wyszedł jak miała 13 miesięcy skończone:rofl2: też słyszałam, że ząbki które wychodzą później są mocniejsze, ale ile w tym prawdy:confused:

Ja już po kawce i śniadanku, zbieram się niedługo do mojej królewny.
Miłego dzionka:happy:

Do góry