reklama
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Pewnie że przerąbane. I nasi faceci też takie jakieś znaki zodiaku mają, że o ułożeniu nie może być mowy... bo pieska można wytrenować, a oni nie są podatni na "trening"... ;-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
heheheh-no wałśnie-gorzej ich wytrenowac
Dziecku to można czegos zabronic a facetowi??????????
malinka gdzie sie podziewasz?

Dziecku to można czegos zabronic a facetowi??????????
malinka gdzie sie podziewasz?
joe alex
Czytaj, czytaj Malinka... Miłej lekturydziewczynki ja tylko się przywitać wpadłam i poczytać co u was

cały dzień nie miałam neta i cholera wie czemu
jutro popisze bo dziś padam na twarz i moje kochanie domaga się dostępu do laptopa bo chce coś podłubac bo jakieś problemy z nim są................na nk nawet zdjęć nie mogę obejrzeć bo tylko kilka mi sie otworzyło:-
-
-( znikam buziaczki

joe alex
Ja też czasem myślę, żeby mojego laptopa wywalić za okno...

joe alex
Jutro mój M jedzie załatwiać kredyt hipoteczny na budowę domu. Ciekawa jestem, co z tego wyjdzie.... A to tylko 150 tys, ;-)

dzisiaj kończyliśmy przestawiani mebli(nic w całym mieszkaniu nie stoi tam gdzie stało)więc padam a jeszcze był mój tatko u nas ze swoja kobietą to genialna malina jeszcze w tym całym galopie ciasto piekła
antek do tego dzisiaj 2 razy mi zwymiotował i chyba z 4 kupy zrobił a wesolutki przy tym jak szczygiełek:-)
a teraz udaje że zasypia więc ja prysznic i do łóżka tatko przywiózł mi chyba z 30 gazet to mam co robić a w łóżku to ja uwielbiam czytać

anka26_x_07
Mama Laury :)
Joe no mam nadzieje ze te jedyne 150000 dostaniecie

Malinka milej lakturki:-)
Anabuba obawiam sie ze bolesnej miesiaczki by nie przezyli

Malinka milej lakturki:-)
Anabuba obawiam sie ze bolesnej miesiaczki by nie przezyli

reklama
Ja też czasem myślę, żeby mojego laptopa wywalić za okno...![]()
Ja mojego nie ,bo to moje 4 dziecko

Pamietam jak na poczatku o niego dbalam;-)Zawsze go przecieralam ta specjalna szmatka,co go wylaczylam to chowalam do tego etui jak najdalej od dzieci,nie odrywalam z ekraniku tej folii i wogole jak M cos za "mocno"nadusil to byl krzyk

Male juz leza ale tylko w body i w spiworkach bo na pizamki nie mialam sily ani nerwow a one checi

JOE ALEX:-)Trzymam kciuki za ten "malenki"'kredycik;-)
Podziel się: