reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Pewnie że przerąbane. I nasi faceci też takie jakieś znaki zodiaku mają, że o ułożeniu nie może być mowy... bo pieska można wytrenować, a oni nie są podatni na "trening"... ;-)

cały dzień nie miałam neta i cholera wie czemu:szok: jutro popisze bo dziś padam na twarz i moje kochanie domaga się dostępu do laptopa bo chce coś podłubac bo jakieś problemy z nim są................na nk nawet zdjęć nie mogę obejrzeć bo tylko kilka mi sie otworzyło:-:)-:)-( znikam buziaczki:happy:

Jutro mój M jedzie załatwiać kredyt hipoteczny na budowę domu. Ciekawa jestem, co z tego wyjdzie.... A to tylko 150 tys, ;-):szok::szok::szok::szok::szok::szok::eek:

dzisiaj kończyliśmy przestawiani mebli(nic w całym mieszkaniu nie stoi tam gdzie stało)więc padam a jeszcze był mój tatko u nas ze swoja kobietą to genialna malina jeszcze w tym całym galopie ciasto piekła :rofl2:antek do tego dzisiaj 2 razy mi zwymiotował i chyba z 4 kupy zrobił a wesolutki przy tym jak szczygiełek:-):szok:a teraz udaje że zasypia więc ja prysznic i do łóżka tatko przywiózł mi chyba z 30 gazet to mam co robić a w łóżku to ja uwielbiam czytać:blink:

reklama
Ja też czasem myślę, żeby mojego laptopa wywalić za okno...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja mojego nie ,bo to moje 4 dziecko:szok::szok::szok:
Pamietam jak na poczatku o niego dbalam;-)Zawsze go przecieralam ta specjalna szmatka,co go wylaczylam to chowalam do tego etui jak najdalej od dzieci,nie odrywalam z ekraniku tej folii i wogole jak M cos za "mocno"nadusil to byl krzyk:szok:Teraz juz mi troszke przeszlo ufff:tak::tak::tak:
Male juz leza ale tylko w body i w spiworkach bo na pizamki nie mialam sily ani nerwow a one checi:tak::tak::tak:wiec sie poddalam:-):-):-)

JOE ALEX:-)Trzymam kciuki za ten "malenki"'kredycik;-)

Do góry