reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
cos mi komp ciezko chodzi 
Dowikla wiem o co chodzi Twojej siostrze kiedys miala brzuch wklesly
a teraz ma zwyczajny plaski
)
Anabuba wspolczuje ehhh nic fajnego
Endorfinki dzialaly to bol znikl
Dowikla wiem o co chodzi Twojej siostrze kiedys miala brzuch wklesly
Anabuba wspolczuje ehhh nic fajnego

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
dowikla skutecznej walki
Wiecie-przez te 9lat małzenstwa przezyłam swoje(oj zebrało mi sie na żale-sorki
)
Miałam 3 operacje narządów rodnych w pełnej narkozie,do tego cesarje,Weronika ma ta niedoczynnosc,miała dysplazje i napiecie mieśniowe,Paulina ma autyzm,w miedzyczasie skonczylam studia,wlacze z urzędami o odbior domu...i wlacze z mężem-o jest zodiakalnym baranem a ja skorpionem...:-)
Wiecie-przez te 9lat małzenstwa przezyłam swoje(oj zebrało mi sie na żale-sorki
Miałam 3 operacje narządów rodnych w pełnej narkozie,do tego cesarje,Weronika ma ta niedoczynnosc,miała dysplazje i napiecie mieśniowe,Paulina ma autyzm,w miedzyczasie skonczylam studia,wlacze z urzędami o odbior domu...i wlacze z mężem-o jest zodiakalnym baranem a ja skorpionem...:-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
ciagla walka
zycie

joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Anabuba, my o pierwsze dziecko staralismy się półtorej roku. Widok matki z dzieckiem był dla mnie nie do zniesienia
.
Kiedy juz miałam skierowanie do kliniki w Poznaniu, stał się cud i okazało się, że jednak ciąża jest...
A i tak maluszek z połowie ciąży zrobił niezłą rewolucję, bo nie chciał rosnąć... I znów zawisła groźba szpitala... Ale szczęsliwie wszystko skończyło sie dobrze
.
Chyba prawie każda z nas miała jakies problemy w ciąży lub przed...

Kiedy juz miałam skierowanie do kliniki w Poznaniu, stał się cud i okazało się, że jednak ciąża jest...
A i tak maluszek z połowie ciąży zrobił niezłą rewolucję, bo nie chciał rosnąć... I znów zawisła groźba szpitala... Ale szczęsliwie wszystko skończyło sie dobrze

Chyba prawie każda z nas miała jakies problemy w ciąży lub przed...

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
życie jest niesprwawieldiwe!
Ale koniec smutnych tematów.
Teraz mam w domu 2 cudne kobitki i mam z czego sie cieszyc.A reszta-jakos sie musi ulozyc.
Anka a z tym brzuchem to dobre porównanie.Jestesmy tego samego wzrostu właściwie wiec wiem o czym mówisz
Ale koniec smutnych tematów.
Teraz mam w domu 2 cudne kobitki i mam z czego sie cieszyc.A reszta-jakos sie musi ulozyc.

Anka a z tym brzuchem to dobre porównanie.Jestesmy tego samego wzrostu właściwie wiec wiem o czym mówisz
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Racja, koniec smutnych tematów.
Co było, a nie jest, nie pisze się w rejestr...
Co było, a nie jest, nie pisze się w rejestr...
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
joe tez Ci nie zazdroszcze.Najpierw człowiek sie martwi bo nie może zajsc w ciąże.jak juz jzajdzie t sie martw czy dziecko rosnie i czy donosi.pozniej jak sie urodzi to sie martwi czy bedzie zdrowe itd...
wiecie co?MY KOBIETY MAMY PRZERABANE!!!!!
wiecie co?MY KOBIETY MAMY PRZERABANE!!!!!
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Ciekawa jestem reakcji naszych facetów gdyby chociaz raz w życiu doatsli okresu i to takiego porządnego z bólem brzucha,obfity,mdłosci

Podziel się: