reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agnes-jak to ta nowa wersja filmu to całkiem fajny;)
Ja wczoraj oglądałam "To nie tak jak myslisz kotku"-fajna,niezle zakręcona komedia;)

Tak to ta nowa wersja -bardzo fajny filmik -podobał mi się.A do "To nie tak jak myslisz kotku" to też się zamierzamy aby obejrzeć.Też słyszałam że fajny.Niebawem tez go zaliczymy :-D

Witam wszystkich z rana.jak zwykle nikogo nie ma :tak: coś ostatnio mam pecha aby złapać was.Wczoraj jak sie wylogowałam a Wy dopiero się zeszłyście,trochę żeście poplotkowały.To chyba jakis spisek- unikacie mnie dziewczyny :-D:-D:-D:-D:-D żartuje oczywiście.Ja mam dziś napięty dzień,dużo załatwiania,wpadnę dopiero wieczorkiem.Mam nadzieje ze tym razem kogos tu zastanę.Miłego poniedziałku

WITAM:-)
Ja dzisija w miare wyspana:tak::tak::tak:Mlode mi nie wyly w nocy uff,obudzily sie jak Domincio wstawal do przedszkola;-)I od tego czasu biegaja z golymi dupkami i nozkami,ale najwazniejsze ze nie rycza:-):tak:
U nas pieknie swiece sloneczko i jest cieplo ,wiec po sniadanku koniecznie trzeba isc na spacerek:tak::tak::tak:

:-)Milego dnia:-)

reklama
Hejka!
U mnie też noc spokojie minęła:-)
Rano wstałam wyszykowac Pauline,rzpaliłam w piecu bo na dworzu +1 i wieje mrozny wiatr.Słyszałyście że ma wrocic zima??nawet do -15 w nocynadaj,ale to w koncu luty:-(
U mnie tez słoneczko świeci i spacer do szkoły oczywiście w planie.Weronika jak zjadła ksze o 4 rano to jesczez śpi!:szok:
Zupka juz się gotuje,kuchnia ogarnięta,czekam az sie moja ślicznotka obudzi i musze poodkurzac.ALe normalnie aż żal mi ja budzic:-)
My jutro do Centrum Zdrowia Dziecka do alergologa-Paulinama miec testy.Juz sobie wyobrażam ten koszmar!!!!Dobrzeże jade z teściem to sie chociaż Weronika zajmie:-)

Do góry