reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My też już po kolacyjce, ja trochę skromniej niż zwykle, dzisiaj kupiłam Lineę i zaczynam dietę, zobaczymy tylko na ile mi starszy wytrwałości

Dziewczyny ale sie rozpisalyscie:-)
Juz Was poczytalam ,a teraz sprobuje odpisac:confused:
A wiec ja Dominika urodzilam jak mialam 22 lata,a dziewczynki jak mialam 26 lat:tak::tak::tak:
Jesli chodzi o moj wiek to sie nie czuje jakbym miala 28 lat,nie zachowuje sie tak no i chyba nie wygladam:-);-)
Jesli chodzi o proszki do prania to ja wsypuje pol miarki Loveli i pol miarki ariela,a plucze w Lenor Sensitive.
A moje male to sie teraz rozbawily na calego i jak bede chciala wstac z lozka to nie bede miala gdzie postawic nog taki mam syf:szok:
A Dominik pojechal z moja siorka do kina i wroci pewnie po 20:tak::tak::tak:
A wiec moje dzieci pewnie znowu pojda spac kolo 22;-)

My też już po kolacyjce, ja trochę skromniej niż zwykle, dzisiaj kupiłam Lineę i zaczynam dietę, zobaczymy tylko na ile mi starszy wytrwałości
agunia-In to bedziemy sie wspierać.j adziś mam za sobą 2 dzień z Lineą !!!!! nie jest najgorzej.Nie czuję aż takiego głodu mimo że zmniejszyłąm ilość i porcję posiłków.Damy radę !!!!!

reklama
Skończyłam właśnie oglądać fotki Agnes, sporo tego ale doszłam do końca, dobrze się ogląda takie uśmiechnięte buźki ;)))
Teraz uciekam bo zaraz wróci m i znowu powie, że ja tylko przy kompie siedzę, po co mu dawać powód do gadania ha ha

Do góry