reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Laura juz po mleczku ale twarda sztuka z niej jeszcze siedzi
Jescze z 15 minut i pojdzie spac
Ja tez musze pomyslec o jakies kolacyjce bo cos glodna sie robie

Jescze z 15 minut i pojdzie spac

Ja tez musze pomyslec o jakies kolacyjce bo cos glodna sie robie

A ja mam męża 2 lata młodszegoJa sie czuje mlodo tylko mam tu kolzeanki co rodzily majac 20 lat wiec dlatego napisalam ze nie najwczesniej heheh skoro mialam 27
Ja chyba zawsze bede czula sie mloda bo moj jest 6 lat starszy![]()

Dziewczyny ale sie rozpisalyscie:-)
Juz Was poczytalam ,a teraz sprobuje odpisac
A wiec ja Dominika urodzilam jak mialam 22 lata,a dziewczynki jak mialam 26 lat

Jesli chodzi o moj wiek to sie nie czuje jakbym miala 28 lat,nie zachowuje sie tak no i chyba nie wygladam:-);-)
Jesli chodzi o proszki do prania to ja wsypuje pol miarki Loveli i pol miarki ariela,a plucze w Lenor Sensitive.
A moje male to sie teraz rozbawily na calego i jak bede chciala wstac z lozka to nie bede miala gdzie postawic nog taki mam syf
A Dominik pojechal z moja siorka do kina i wroci pewnie po 20

A wiec moje dzieci pewnie znowu pojda spac kolo 22;-)
Juz Was poczytalam ,a teraz sprobuje odpisac

A wiec ja Dominika urodzilam jak mialam 22 lata,a dziewczynki jak mialam 26 lat

Jesli chodzi o moj wiek to sie nie czuje jakbym miala 28 lat,nie zachowuje sie tak no i chyba nie wygladam:-);-)
Jesli chodzi o proszki do prania to ja wsypuje pol miarki Loveli i pol miarki ariela,a plucze w Lenor Sensitive.
A moje male to sie teraz rozbawily na calego i jak bede chciala wstac z lozka to nie bede miala gdzie postawic nog taki mam syf

A Dominik pojechal z moja siorka do kina i wroci pewnie po 20

A wiec moje dzieci pewnie znowu pojda spac kolo 22;-)
agunia-In to bedziemy sie wspierać.j adziś mam za sobą 2 dzień z Lineą !!!!! nie jest najgorzej.Nie czuję aż takiego głodu mimo że zmniejszyłąm ilość i porcję posiłków.Damy radę !!!!!My też już po kolacyjce, ja trochę skromniej niż zwykle, dzisiaj kupiłam Lineę i zaczynam dietę, zobaczymy tylko na ile mi starszy wytrwałości
anka26_x_07
Mama Laury :)
Dowlikla nie martw sie ja tez mam syf heheh zaczynam ogarniac
)
reklama
agunia-ln
Fanka BB :)
Skończyłam właśnie oglądać fotki Agnes, sporo tego ale doszłam do końca, dobrze się ogląda takie uśmiechnięte buźki
))
Teraz uciekam bo zaraz wróci m i znowu powie, że ja tylko przy kompie siedzę, po co mu dawać powód do gadania ha ha
Teraz uciekam bo zaraz wróci m i znowu powie, że ja tylko przy kompie siedzę, po co mu dawać powód do gadania ha ha
Podziel się: