reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Wierzę!ja tez bym nie wiedziała co robic.z Paulin zczełam rodzic najpierw w domu i ja byłam dziwnie opanowana,ale mój P nie mół sobie skarpet nałozyc
bo to było juz północ:-)

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
tak to już jest z facetami
Lece ogladac film ale nadal jestem na posterunku!:-)jak prawie każdej nocy
anka26_x_07
Mama Laury :)
ja dopiero weszlam a tu juz cisz nocna
Agnes Laura zasnela tak szybko bo dzis popoludniu jej nie kladlam
byla padnieta
Nie znam przepisu na sen dziecka ale jak dlugo bym z nia nie lezala jak sie wyspi to i tak wstaje ale u boku mamusi rano zawsze przyjemnie.czasem lali budzi sie o 8 i biore ja do siebie wiec wtedy spi do 10-11
Co do ciazy i porodu to ja przenosilam Laure 4 dni.Ciaze mialam zagrozona w 24tc skracala mi sie macica a w finale urodzilam po terminie

W nocy dostalam skurczow co 3 minuty byla 2 Mojego obudzilam i pojechalismy o 3:30 do szpitala o 11:10 urodzilam Laure 4020g 55cm:-):-):-)
Anabuba ja studia skonczylam

ale dobrego kandydata na ojca nie bylo wczesniej hehehPo studiach wyjechalam do Niemiec do kolezanki i tu poznalam mojego
Nie czuje sie urazona hehehh

Agnes Laura zasnela tak szybko bo dzis popoludniu jej nie kladlam
Nie znam przepisu na sen dziecka ale jak dlugo bym z nia nie lezala jak sie wyspi to i tak wstaje ale u boku mamusi rano zawsze przyjemnie.czasem lali budzi sie o 8 i biore ja do siebie wiec wtedy spi do 10-11

Co do ciazy i porodu to ja przenosilam Laure 4 dni.Ciaze mialam zagrozona w 24tc skracala mi sie macica a w finale urodzilam po terminie

Anabuba ja studia skonczylam

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Ja ciagle jestem:-)Oglądam nowy odcinek Chirurgów
Ja kończyłam studia jednocześnie wychowywałam Pauline i budowałam dom:-)

Ja kończyłam studia jednocześnie wychowywałam Pauline i budowałam dom:-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Ania a Twój mąż jest Polakiem?
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Tak Polak
Ja siedze na nk i przegladam fotki

Ja siedze na nk i przegladam fotki
Podziel się: