reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzisiaj znów zapomniałam kupić te słynne na bb wafle ryżowe :-D muszę sobie radzić inaczej, jak mi się zachce jeść to pożuję gumę, podobno pomaga:baffled::baffled::baffled:
Sałatki też uwielbiam, często robię z tego co akurat mam pod ręką, na jutro zaplanowałam z makaronu, brokułów i fety z czosnkowym sosem pyyyyyyyyyyycha

No ale dzis robiłam ćwiczenia-brzuszki.30 i przed chwilką tez 30 tak na noc i teraz popijam sobie herbatka czerwoną :tak::tak::tak:

No to widze ze odchudzanko na calego:-):-):-)

PATRYSIU:-)Ale mi narobilas apetyt;-)

WIKTORIA:-)Dobrze ze chociaz jedno juz Tobie spi:tak::tak::tak:A nie lepiej byloby Tobie polozyc malego do lozeczka:confused:Moze by sie troszke powiercil i padl sam;-)

tao tao to chinska salatka
makaron chinski - ale nie z zupek tylko specjalny takie cienkie biale nitki pisze na nich tao tao czerwonymi literami (jakbyscie chcialy kupic) :-D do tego paluszki surimi (pokroic na kostki) majonez i czosnek i potem sol do smaku :tak::tak:

wiktoria 12 to nie zazdroszczę.A może rzeczywiście połóz go do łóżeczka,powierci sie i może usnie sam.

agunia-in jak robisz tą sałatkę??? może spróbuje

Wiktoria wspolczuje bo kregoslup to ja bym miala na przerzutki pamietam jak Lali w tym wieku chodzila spac o 23-24 i nie usypialam jej jak byla zmeczona sama zasypiala

Agunia takiej salatki jeszcze nie jadlam:happy:

reklama
Do góry