B
reklama
kurcze moj mlody jest dzis tak marudny ze ja nerwowo nie wytrzymuje....
uwiesi sie na mnie jak malpa a jak odloze go dozabwek to larmo na calego nawet n kompie nie moge posiedziec
wszedzie go pelno
co chwile wyje ajjjjjjjj

uwiesi sie na mnie jak malpa a jak odloze go dozabwek to larmo na calego nawet n kompie nie moge posiedziec
wszedzie go pelno
co chwile wyje ajjjjjjjj

Moje tez mi tak dzisiaj wyly

Zdjelam im kapcie,zalozyly sobie inne-Klaudia lewego na prawa noge a prawego na lewa i jest cisza
Bawia sie i ogladaja mini-mini.
Czasami przyjda sie przytulac cos chca ale (odpukac)na razie jest oki:-);-)

Zdjelam im kapcie,zalozyly sobie inne-Klaudia lewego na prawa noge a prawego na lewa i jest cisza

Czasami przyjda sie przytulac cos chca ale (odpukac)na razie jest oki:-);-)
B
Beata1988
Gość
agunia-ln
Fanka BB :)
A co tu tak pusto???????????????

Gdzie wszystkie pouciekałyście?

Rano taki ruch a teraz nikogo?

Dowikla wiem, że się już powtarzam ale WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN a widziałaś już kwiatuszek na nk?;-)
Skoro nikogo nie ma to i ja zmykam, może uda mi się zajrzeć wieczorkiem

Gdzie wszystkie pouciekałyście?

Dowikla wiem, że się już powtarzam ale WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN a widziałaś już kwiatuszek na nk?;-)
Skoro nikogo nie ma to i ja zmykam, może uda mi się zajrzeć wieczorkiem

Mama Helenki
i Aniki :D
No to teraz ja jestem sama
Dziewczyny już od nas wyszły, moja niunia ogląda bajkę, ale coś jej głowa opada bo nie spała dzisiaj
Helena miała koleżankę dzisiaj o rok od siebie młodsza. Co i rusz kombinowała jak by tu jej przyłożyć
Niby grzeczna, ale łapki świerzbią, już sobie wyobrażam co ja będę miała jak przyjdzie rodzeństwo na świat
Ale za to teraz jaki spokój
Moje dziecię się wycisza i nawet mi laptopa nie zabiera
Ja walentynek nigdy nie planowałam, jakos sealnie ne swiętujemy. No ale teściowa już sie pytała, czy zsotawiamy jej Helene w sobote wieć nigdy nic nie wiadomo:-)

Dziewczyny już od nas wyszły, moja niunia ogląda bajkę, ale coś jej głowa opada bo nie spała dzisiaj

Helena miała koleżankę dzisiaj o rok od siebie młodsza. Co i rusz kombinowała jak by tu jej przyłożyć

Ale za to teraz jaki spokój

Ja walentynek nigdy nie planowałam, jakos sealnie ne swiętujemy. No ale teściowa już sie pytała, czy zsotawiamy jej Helene w sobote wieć nigdy nic nie wiadomo:-)
dziewczyny ale się rozpisaliście,tyle czytania że szok.

U dentysty było ok,prawie nic nie bolało- na szczęście-no ale 100zł poszło
za tydzień tez idę ,będzie mi kończyć kanałówkę wybulę 250zł a mój M pod koniec miesiąca 150zł tak więc w tym miesiącu na dentystę popłyniemy 500zł.Nieźle co??? Normalnie masakra 

Oliwka jak na złość jest dziś nie do wytrzymania,ale jak czytałam to nie tylko u nas dziś jakieś fochy są

, na dodatek znów nie chce jeść.Będę musiała przejść się do lekarza niech jej przepisze jakieś kropelki na apetyt bo czasami nerwowo nie wytrzymuje jak ciąglę tylko słyszę NIE na widok jedzenia.
A u Nas Walentynki będą oj będą

:-):-):-)
Tylko że przekładamy na niedzielę bo w sobotę mój M cały dzień pracuje.
Idziemy na obiadek na miasto i później na lody do Galerii Dominikańskiej>Oliwkę na cały dzień wywozimy do babci.A wieczorkiem też będzie miło.....

U dentysty było ok,prawie nic nie bolało- na szczęście-no ale 100zł poszło

Oliwka jak na złość jest dziś nie do wytrzymania,ale jak czytałam to nie tylko u nas dziś jakieś fochy są

A u Nas Walentynki będą oj będą

Tylko że przekładamy na niedzielę bo w sobotę mój M cały dzień pracuje.
Idziemy na obiadek na miasto i później na lody do Galerii Dominikańskiej>Oliwkę na cały dzień wywozimy do babci.A wieczorkiem też będzie miło.....

reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Myszunia wczesniej nie zdazylam napisac bo laura wstala i zjadlysmy po czym udalysmy sie na zakupki.Ja sprzatm jak Laura idzie spac.Jak gotuje obiadek to daje Laurze zajecie a jak nie chce sie bawic to poprostu wlaczam jej bajke
Prasowanie robie zawsze wieczorem jak poloze Laure spac i wtedy tez zmywam podlogi.Rano mam juz posprzatne i wtedy ma czas na neta
Co do obgryzania kredek to tez to przertabialam teraz Laura na szczescie ich juz nie zjada

Co do obgryzania kredek to tez to przertabialam teraz Laura na szczescie ich juz nie zjada

Podziel się: