reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kurcze moj mlody jest dzis tak marudny ze ja nerwowo nie wytrzymuje....
uwiesi sie na mnie jak malpa a jak odloze go dozabwek to larmo na calego nawet n kompie nie moge posiedziec
wszedzie go pelno
co chwile wyje ajjjjjjjj :dry::dry::dry::dry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Moje tez mi tak dzisiaj wyly:tak::wściekła/y:
Zdjelam im kapcie,zalozyly sobie inne-Klaudia lewego na prawa noge a prawego na lewa i jest cisza:szok:Bawia sie i ogladaja mini-mini.
Czasami przyjda sie przytulac cos chca ale (odpukac)na razie jest oki:-);-)

Dziewczynki ja mykam. Oczywiście rano będę miała co czytać bo wy wieczorkiem się rozpiszecie :-):-):-):-)
Życzę miłego wieczorku i spokojnej nocki :-D:-D:-D:-D

A co tu tak pusto???????????????:szok::szok::szok:
Gdzie wszystkie pouciekałyście?:-D:-D:-D Rano taki ruch a teraz nikogo?:baffled::baffled::baffled:
Dowikla wiem, że się już powtarzam ale WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN a widziałaś już kwiatuszek na nk?;-)
Skoro nikogo nie ma to i ja zmykam, może uda mi się zajrzeć wieczorkiem:-D:-D:-D

No to teraz ja jestem sama:dry:

Dziewczyny już od nas wyszły, moja niunia ogląda bajkę, ale coś jej głowa opada bo nie spała dzisiaj:baffled:

Helena miała koleżankę dzisiaj o rok od siebie młodsza. Co i rusz kombinowała jak by tu jej przyłożyć:baffled: Niby grzeczna, ale łapki świerzbią, już sobie wyobrażam co ja będę miała jak przyjdzie rodzeństwo na świat:szok:

Ale za to teraz jaki spokój :-D Moje dziecię się wycisza i nawet mi laptopa nie zabiera:-D

Ja walentynek nigdy nie planowałam, jakos sealnie ne swiętujemy. No ale teściowa już sie pytała, czy zsotawiamy jej Helene w sobote wieć nigdy nic nie wiadomo:-)

dziewczyny ale się rozpisaliście,tyle czytania że szok.:tak::tak::tak:

U dentysty było ok,prawie nic nie bolało- na szczęście-no ale 100zł poszło:wściekła/y: za tydzień tez idę ,będzie mi kończyć kanałówkę wybulę 250zł a mój M pod koniec miesiąca 150zł tak więc w tym miesiącu na dentystę popłyniemy 500zł.Nieźle co??? Normalnie masakra :crazy::crazy::crazy::crazy:

Oliwka jak na złość jest dziś nie do wytrzymania,ale jak czytałam to nie tylko u nas dziś jakieś fochy są :tak::tak::tak:, na dodatek znów nie chce jeść.Będę musiała przejść się do lekarza niech jej przepisze jakieś kropelki na apetyt bo czasami nerwowo nie wytrzymuje jak ciąglę tylko słyszę NIE na widok jedzenia.

A u Nas Walentynki będą oj będą :tak::tak::tak::tak: :-):-):-)
Tylko że przekładamy na niedzielę bo w sobotę mój M cały dzień pracuje.
Idziemy na obiadek na miasto i później na lody do Galerii Dominikańskiej>Oliwkę na cały dzień wywozimy do babci.A wieczorkiem też będzie miło.....:-D:-D:-D

reklama
Myszunia wczesniej nie zdazylam napisac bo laura wstala i zjadlysmy po czym udalysmy sie na zakupki.Ja sprzatm jak Laura idzie spac.Jak gotuje obiadek to daje Laurze zajecie a jak nie chce sie bawic to poprostu wlaczam jej bajke:tak:Prasowanie robie zawsze wieczorem jak poloze Laure spac i wtedy tez zmywam podlogi.Rano mam juz posprzatne i wtedy ma czas na neta:tak:
Co do obgryzania kredek to tez to przertabialam teraz Laura na szczescie ich juz nie zjada:rofl2:

Do góry